A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Зустріч із представниками Самбірського відділу поліції

Дата: 31.10.2018 16:28
Кількість переглядів: 12

30 жовтня 2018 року в Корналовицькому НВК з метою попередження та профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень відбулася зустріч учнів та педагогічних працівників з начальником сектору ювенальної превенції Самбірського відділу поліції майором поліції Галиною Андрощук та дільничим інспектором Володимиром Максимовським.

Під час профілактичної бесіди Галина Іванівна ознайомила учнів із правопорушеннями, які часто зустрічаються у шкільному середовищі, та видами відповідальності за них. Галина Андрощук розповіла про відповідальність, яку підлітки понесуть у разі прогулу занять у школі, боулінг, а також навела приклади поставлення на облік учнів, які займалися крадіжками у своїх однокласників. Звернула увагу дітей на недопущення фальшивих викликів поліції, оскільки за кожен такий випадок можна понести відповідальність. Щоб уникнути подібних неприємностей правопорушень, застерегла вести себе чемно і не порушувати дисципліни та закону. Учні мали можливість давати запитання, які їх хвилюють, і отримати на них кваліфіковану та повну відповідь.

Адміністрація та учнівський колектив школи вдячні Андрощук Г. І. за змістовну бесіду. Маємо надію, що, вислухавши працівника поліції, учні задумаються над наслідками, які можуть виникнути з ними, а це й куріння, вживання спиртних напоїв, крадіжки, а далі інші дії, які можуть привести їх до порушення закону та позбавлення волі.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора