A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«Скрайбінг на уроках математики, фізики, інформатики»

Дата: 31.10.2018 16:31
Кількість переглядів: 23

Серед усіх наук, що відкривають людству шлях до пізнання законів природи, наймогутніша, найвеличніша наука – математика. Математика настільки серйозний предмет, що не треба пропускати можливості зробити його цікавішим.

На сьогоднішнім засіданні вчителів математики, інформатики та фізики Новокалинівсьокої ОТГ учасники намагались розвіяти міф про те, що математики сухі, доточні, занудливі та прискіпливі вчителі.

А в цьому нам допомагала організована робота голови методичного об’єднання Єрменчук Н.М. Обравши тему засідання «Скрайбінг на уроках математики, фізики, інформатики», довела нам, що ми дуже творчі та яскраві вчителі – так саме вчителі, котрі вміють і малювати, фантазувати, сміятись.

З презентацією–доповіддю виступила вчитель математики Новокалинівського опорного закладу Яцишин І.І. – «Скрайбінг як сучасна форма візуалізації навчального матеріалу», та Наталя Миколаївна голова М/о провела майстер клас « Скрайбінг і математика». Кожен із учасників створив свою скрайб-презентацію для уроку та захищав роботу. Головна перевага скрайбінгу – яскравість, лаконічність, інформативність, креативність представлення інформації. Методичне засідання та його підготовка пройшла на досить високому рівні

.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора