A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Участь в урочистостях з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 26.09.2017 16:37
Кількість переглядів: 15

  26 вересня, у приміщенні Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти. Участь у заході взяли працівники органу управління освітою Новокалинівської міської ради та вчителі нашої громади.

Із професійним святом педагогів привітали: директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, голова Львівської ОДА Олег Синютка та Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Очільник області Олег Синютка нагородив за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, а також з нагоди Дня працівника освіти, начальника відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ковталюк Аллу Василівну і вручив почесну грамоту.

Тож і ми, висловлюємо вам, Алло Василівно, сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання. Бажаємо вам, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя й людської шани. Нехай у всіх ваших починаннях успіх буде супутником!



« повернутися

Вхід для адміністратора