A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Участь у Форумі молоді

Дата: 02.12.2017 16:41
Кількість переглядів: 25

2-3 грудня 2017 року учениці 11 класу Новокалинівського НВК беруть участь у Форумі молоді, який відбувається  у Львові. Захід організований департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА спільно із ЛОО Спілки Української Молоді в Україні, Львівським обласним молодіжним центром та Українським католицьким університетом.

Програма форуму передбачає – інтерактивне навчання, лекції, які дадуть змогу учасникам напрацювати власну креативну ідею та втілити її в життя. Проте для участі у Форумі молоді учениці з допомогою вчителя економіки Новокалинівського НВК, Касій Л.В., підготували проекти, а саме:

Кузбит Вікторія – «Майданчик власними руками». Актуальною проблемою стало створити дитячий майданчик біля діючого НВК. Ідея була підхоплена батьками дошкільнят та директором Новокалинівського НВК і на початковому етапі втілена у реальність. Проте залишається ще дуже багато роботи, аби дитячий майданчик функціонував повноцінно та дарував малечі гарний настрій. Даний проект дасть можливість втілити задумане впродовж 2017-2018 навчального року та весною завершити дитячий майданчик власними руками.

Ящишин Моніка – «Роздільне сортування сміття в Новому Калинові - це дуже просто». Чистота, екологія і порядок починається тільки з себе. Новий Калинів теж не стоїть осторонь цієї проблеми. Закупили сміттєвоз, закупили сміттєві баки і що ми маємо – мешканці міста далі кидають усе сміття в один бак та відправляють змішані відходи на смітники, до яких нікому немає діла. Не має права ця ситуація залишатись без уваги. Потрібно її вирішити найближчим часом. Проект пропонує кроки вирішення цієї проблеми у м. Новий Калинів. 

Форум дасть можтивісь учасникам здобувати нові практичні знання, побувати в середовищі молодих перспективних людей, обмінятися думками, досвідом, аби в майбутньому мати надійних цікавих друзів, з якими можна порадитися з приводу різноманітних питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора