A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Перший дзвоник 2023

Дата: 01.09.2023 11:45
Кількість переглядів: 38

Сьогодні, як і кожного року, наші заклади освіти гостинно відчиняє свої двері перед шкільною родиною. Незважаючи на надскладні виклики часу: війну, біль, страждання – перший дзвоник лунає в усіх закладах освіти Новокалинівської громади!

Перше вересня – дуже емоційне свято! Цього дня хтось лише починає навчання чи роботу в школі, а хтось (одинадцятикласники) уже готується до дорослого життя.

Святкові лінійки розпочались із гімну України та хвилини мовчання на вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

На подвірʼях закладів освіти людно, тут багато важливих і цінних людей, тих, хто захищає нас.., а ще учні,вчителі, гості.

Із Молитвами до учнів звертались всечесні отці, настанови давали керівники, а гості звертались із вітальними словами.

Розпочинають навчання у всіх школах Новокалинівської громади з уроку про важливість ментального здоров’я на тему «ТИ ЯК? Повертаємося до школи!».

Загалом у ЗЗСО Новокалинівської громади три випускних класи, в яких навчаються 61 учень та 8 перших класів, до яких пішли 95 першачків. І за це велике подяка нашим Збройним силам України, адже маємо можливість вчитись очно.

У цей складний період війни, навчання набуває особливого значення. Воно допомагає нам зберегти надію на майбутнє, розвивати навички та знання, які стануть фундаментом нашої країни після завершення війни.

Бажаємо нехай цей навчальний рік стане часом взаємопідтримки, навчання та взаєморозуміння.

В добру путь шановні учні та вчителі!

Миру всім нам!



« повернутися

Вхід для адміністратора