A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«ГАРЯЧІ СЕРЦЯ» - КОМАНДА ДЮРП НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТГ

Дата: 06.10.2023 18:46
Кількість переглядів: 24

Сьогодні, 06.10.2023 року в м.Самборі на стадіоні ім.Лева Броварського вперше відбулися змагання серед Дружин юних рятувальників-пожежних, які організували рятувальники Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області.

Головною метою створення і функціонування команд ДЮРП  в тому, щоб наша молодь була освічена, дисциплінована й знала, як правильно діяти у разі небезпеки, відповідально ставилася як до власного життя й здоров’я, так й до людей, які поруч, а також формування у молодого покоління поваги до складної, відповідальної та водночас благородної професії – рятувальник. Тому такі змагання є надзвичайно корисною для учнів. 

Варто зауважити, що Відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради підписав Меморандум з надзвичайниками про співпрацю, партнерство та вдосконалення системи навчання дітей заходам пожежної безпеки шляхом створення юних дружин рятувальників-пожежників.

Участь у змаганнях взяла команда юних рятувальників-пожежників «Гарячі серця» - 12 учні 9-10 кл. Новокалинівського ліцею та наставник, керівник гуртка Юних пожежників, Сергій Сопрунов.

Рішучість, сміливість, відповідальність, твердість характеру, сила волі, чітка координація рухів, швидка реакцій, саме ці якості притаманні «Гарячим серцям», які гідно представили на змаганнях Новокалинівську ТГ.

В умовах війни та загроз, які виникають перед цивільним населенням, в тому числі і дітьми, такий досвід і знання є вкрай важливими і потрібними.

Якщо, ви хочете врятувати своє життя та життя своїх близьких, будьте завжди уважні і обачливі, запамятайте всі правила поведінки в екстремальних ситуаціях і бережіть своє життя, бо воно дається лише один раз!



« повернутися

Вхід для адміністратора