A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 09.10.2023 18:42
Кількість переглядів: 128

9 жовтня 2023 року у відділі освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради відбулось перше засідання атестаційної комісії II рівня. 

На засіданні було розглянуті вимогами Положення про атестацію педагогічних працівників затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022р. No805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників», форма голосування членів атестаційної комісії на засіданнях.
Комісією затверджено графік роботи АК II рівня, затверджено списки керівних кадрів та педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації у 2023-2024 н.р. та графіка проведення атестації керівних кадрів та педагогічних працівників у 2023 - 2024 н.р.

Розподілено обовʼязків між членами АК щодо комплексного вивчення фактичного рівня педагогічної діяльності та результативності досвіду роботи керівників та педагогічних працівників, які атестуються, з урахуванням вимог професійних стандартів (у разі потреби). А також визначено строки та адресу електронної пошти для подання педагогічними працівниками документів.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора