A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Волонтерська акції підтримки воїнів Збройних сил України

Дата: 12.04.2023 17:00
Кількість переглядів: 15

Наближається найочікуваніше свято – Великдень. Усі ми ретельно готуємось до цього дня, адже Великдень сьогодні символізує загальне відродження й оновлення.

Та цього року, як і минулого, це свято не зможуть відсвяткувати разом з родинами наші захисники, які зараз боронять Україну від ворогів.

Освітянська родина Новокалинівської територіальної громади напередодні Великоднього свята, взяли активну участь у волонтерській акції підтримки воїнів Збройних сил України.

І це просто неймовірно! Вчителі, вихователі та працівники закладів освіти випекти, придбали близько 300 пасок, зібрали 500 шт. яєць.

А учні наші дивовижні, їх щедрості немає меж. Відгукнулись усі, зібрали багато необхідного для захисників (печиво, кава, чай, енергетичні батончики, продукти швидкого приготування, м’ясні, рибні та овочеві консерви, м’ясні вироби, сгущене молоко,цукерки, шоколад, мед, засоби особистої гігієни, шкарпетки.) В кожну коробку, учні крім потрібного, доклали ще душевне - малюнки із великодніми вітаннями, листи до воїнів та обереги для захисників, які надихатимуть оборонців у боротьбі.

Сформовані коробки із продуктами, смаколиками та пасками передали для:

- військових в/ч 3913, нашим рідним титанам , які боронять небо.

- військових Самбірської ТрО, до доброї справи долучився і Богдан Юзвяк, голова Новокалинівської міської ради.

- у співпраці із Благодійний фонд "Твори ДОБРІ СПРАВИ" Ірина Сливка-Бучковець адресно, через Nova Poshta Humanitarian, передали смаколики захисникам із наших теренів і не тільки (10 точок), які боронять нас на вогненних рубежах.

Відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради висловлює глибоку вдячність небайдужим учням-патріотам, усім освітянам, батькам та небайдужим мешканцям громади за щедрість, адже у такі буремні часи військові особливо потребують нашої уваги та підтримки. Хай Боже благословення завжди буде з нами, нехай Господь дарує нам свою безмежну любов, надію й незламну віру в перемогу!

Нехай у кожного буде Великдень!

Христос Воскрес – воскресне Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора