A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Святкування Дня захисника України

Дата: 13.10.2017 17:03
Кількість переглядів: 14

Найбільше в світі щастя — це мир на землі.

А найкраще призначення людини — захищати свою батьківщину.

13 жовтня в Народному домі м. Новий Калинів відбувся захід для військовослужбовців 12 окремої бригади армійської авіації з нагоди святкування Дня захисника Україна. Військовослужбовців радо вітав військовий священик СУВД Ярослав Фабіровський, він же духовний наставник військовослужбовців 12 окремої бригади армійської авіації, побажав воїнам бадьорості, мужності, міцності духу й терпіння. Міський голова, Юзвяк Богдан Осипович, нагородив військових грамотами Новокалинівської міської ради, за сумлінне виконання службових обов’язків під час виконання завдань в зоні АТО та у зв’язку з відзначенням Дня захисника України, побажав мирного неба, міцного здоров’я, добробуту та щастя. Від учнів нашої громади, міський голова, передав командиру бригади Северилову В.О. вітальні листівки для тих, хто щохвилини продовжує давати гідну відсіч ворогам та захищають нашу націю від поневолення.

Цікавим був виступ одинадцятикласників Новокалинівського НВК, які під керівництвом вчителя української мови та літератури Когут Л.М., підготували для наших захисників гумористичну сценку за мотивами п’єси Олексія Коломійця «Фараон». Заріцька Ірина і Пишняк Христина виконали пісню «Ти підбори змінила на берці», присвячену жінкам військовим. Продовжив святковий захід, гурт «Говерла» м. Стрий, які з концертною програмою завітали привітати наших захисників.

Відділ освіти, молоді та спорту висловлює щиру вдячність військовим, які ризикуючи власним життям, захищають нашу Україну, бережуть добробут в наших оселях та борються за мир на рідній землі.



« повернутися

Вхід для адміністратора