A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

У закладах освіти Новокалинівської ОТГ вшановували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 15.12.2017 17:10
Кількість переглядів: 10

14 грудня, День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У закладах освіти Новокалинівської ОТГ згадували тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас своє життя у ядерному котлі. Попри величезну ціну, яку довелося заплатити, самі ліквідатори-чорнобильці нерідко називають 14-те грудня святом - це день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

В 11-Б класі Новокалинівського НВК під керівництвом Заяць М. О. відбулась виховна години до Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які змогли здолати страшну трагедію 20 століття. Також учениці Когут Наталія та Шийка Ярина під керівництвом Проць І. М. та Скальського В. Б. провели лінійку-реквієм.

У Корналовицькому НВК відбулася лінійка, присвячена Дню вшанування ліквідаторів Чорнобильської трагедії. Учні склали найщирішу подяку ліквідаторам трагедії із с. Корналовичі.

Школярі вшанували та пам’ятають людей, які ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто ціною свого життя, незважаючи на смертельну загрозу для свого життя, зробили все, щоб захистити та вберегти мирних людей від жахливої біди.

МИ ВДЯЧНІ ВАМ, ГЕРОЇ!


« повернутися

Вхід для адміністратора