A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

У Новокалинівській ОТГ відбувся новорічно-різдвяний ярмарок

Дата: 19.12.2017 17:17
Кількість переглядів: 40

  19 грудня 2017 року, на площі перед Новокалинівською міською радою було людно і гамірно, адже у День Святого Миколая відбувся новорічно-різдвяний ярмарок. Такий захід проходить у нашій громаді вже другий рік поспіль, організований відділом освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради. А реалізується ця ідея завдяки учням Новокалинівського НВК, Корналовицького НВК, Гординянської СЗШ І-ІІ ст.

Словами привітання відкрив ярмарку Новокалинівський міський голова Юзвяк Б.О., щиро привітав усіх присутніх із Днем Святого Миколая, побажав щастя, світлої радості, здійснення найзаповітніших мрій. Окремо Богдан Осипович подякував школярам та вчителям за участь у новорічно-різдвяному ярмарку та вручив директорам закладів освіти ноутбуки. Школярів та гостей з Днем Святого Миколая та новорічно-різдвяним ярмарком вітали, настоятель храму рівноапостольного князя Володимира о. Ярослав Фабіровський та настоятель храму Преображення Господнього о. Тарас Яворський, бажали всім достатку, затишку й душевного родинного тепла, щоб Святий Миколай освятив і благословив на добрі справи, щоб у всіх починаннях і добрих справах постійно відчувалась любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснювалися.

Святого Миколая вважають покровителем та охоронцем дітей і на сьогоднішньому святі всечесні отці освятили два нових шкільних автобуси, для безпечного довезення школярів до місця навчання та додому.

Святковий ярмарок розпочався. Навкруги лунала коляда у виконанні учнів. Під час ярмарки можна було придбати найрізноманітніші смаколики, новорічні іграшки на ялинку, декоративні ялинки, новорічні віночки, ангеликів, прикраси та елементи різдвяного декору тощо. Усі ці речі школярі виготовили власноруч разом зі своїми вчителями та батьками. Ціни ж на свої вироби учні визначали самі, а ще на виставлених у ряд столах смакоти було багато: запашне печиво з кольоровою глазуррю, булочки, горішки, пряники різної форми. Погляд відвідувачів не міг не зупинитися на великій кількості дитячих рукотворів, яскравість та оригінальність, яких приваблював до себе і малечу, і дорослих.

На завершення Новорічно-різдвяної ярмарки усі виручені кошти перераховано на рахунок благодійного фонду «Крила надії» для придбання апарату штучного дихання маленькому мешканцю м. Новий Калинів, Владиславу Калакану.


« повернутися

Вхід для адміністратора