A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Екскурсія для гості із Луганська

Дата: 23.10.2017 17:18
Кількість переглядів: 13

  23 жовтня 2017року, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ковталюк А.В. з директором Новокалинівського НВК Бобак О.Б. провели для Пластун Марини Олександрівни ознайомчу екскурсію територією Новокалинівської ОТГ. Перш за все гостю із Луганська, яка перебуває в м. Новий Калинів у межах проекту «Схід - Захід разом», познайомили з очільником громади Юзвяком Богданом Осиповичем, який вітав Марину Олександрівну на наших теренах та побажав їй плідної праці у питаннях обміну досвідом. Наступний заклад, з роботою якого було ознайомлено гостю – це Гординянська СЗШ І-ІІ ст., директор якої перебуває у Станично-Луганській СЗШ №1, в рамках проекту «Схід - Захід разом», відбулось знайомство із педагогічним колективом та учнями школи.

Побувала також представник Луганщини і в Рудкувському опорному навчальному закладі І-ІІІ ст. ім. В. Жеребного. Директор Н. І. Кондрашова гостинно зустріла гостей та провела знайомство зі школою. Учасники зустрічі відвідали музей Новітніх героїв, оглянули школу. Цікавою відбулася екскурсія Рудківською гімназіїю, яку провела директор Завійська Г.М.

Не менш захоплюючою для гості із Луганська, організувала екскурсію у мальовниче місто Самбір, Проць Ірина Михайлівна, заступник директора з виховної роботи Новокалинівського НВК. В спокійній, невимушеній атмосфері, колеги оглянули Єзуїтський костел Івана Хрестителя та костел св. Станіслава в приміщені якого розташований органний зал. Побували на концерті органної музики. Відвідали церкву Різдва Пресвятої Богородиці, яка є візитівкою Самбора, там зберігається чудотворна Самбірська ікона Божої Матері та мощі святого Валентина, покровителя всіх закоханих. Відвідали ратушу де побували на оглядовому майданчику та побачили всю красу нашого міста. Надіємось що,цікаві місця, безліч позитивних емоцій надовго залишаться у серці нашої шановної гості

.



« повернутися

Вхід для адміністратора