A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Ми не прощаємося, ми просто кажемо: «До нових зустрічей»

Дата: 29.10.2017 17:22
Кількість переглядів: 13

  29 жовтня, вчитель англійської мови Пластун Марина Олександрівна із Троїцької СЗШ І-ІІІ ст. Луганської області, яка перебувала у м. Новий Калинів в межах проекту «Змінимо країну разом», відбуває додому. Із цієї нагоди, відбулась зустріч з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, який подякував усім учасникам цього проекту за участь та співпрацю задля миру, злагоди та єдності нашої держави.

Протягом двох тижнів, педагог із Луганщини, навчала учнів Новокалинівського НВК, пізнавала історію та культуру Львівщини, встановлювала ділові стосунки з колегами, ділилася власним досвідом. Учителі школи зробили все для того, щоб гостя почувала себе на наших теренах комфортно та впевнено: гостинно зустріли, запрошували її на уроки, проводили безліч екскурсій, піклувалися та підтримували.

Проте, настав час прощатись, на згадку про Новокалинівський НВК, педагогічний колектив подарував Марині Олександрівні пам’ятні сувеніри з українською символікою та безліч інших подарунків.

Цей досвід був цікавим для усіх, такі проекти дуже потрібні, хоча б для того, щоб підтвердити: ми — єдина країна, ми – одне ціле, і наша Україна – це є наша Батьківщина, яку ми повинні любити та захищати». Бажаємо колезі, нових професійних звершень, мирного неба над головою, ми не прощаємося, ми просто кажемо: ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ…



« повернутися

Вхід для адміністратора