A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«Активні парки - локації здорової України»

Дата: 04.05.2023 17:32
Кількість переглядів: 21

Новокалинівська ТГ приєдналась до проєкту «Активні парки - локації здорової України», в межах якої передбачені безкоштовні спортивно-тренувальні заходи для різних груп населення нашої громади. Даний проєкт реалізується за підтримки Президента України та Міністерства молоді та спорту України.

Координатором даного проєкту є Оксана Богуцька. Молода, креативна, з активною життєвою позицією, змотивована спортом і здоровим способом життя, вчитель фізичної культури Корналовицької гімназії.

Щоб залучити населення, від дошкільнят до людей зрілого віку, до різних видів рухової активності, координатору було передано комплект спортивного інвентарю. До нього входить: безпосередньо сама сумка, 5 скакалок, бадмінтон, фризбі та бумеранг, футбольний м'яч, м'яч для пляжного волейболу, керемати, тенісні ракетки, тренувальна петля, еластичні мінірезинки, пластикові кулі петанк, дві футболки та куртка.

Для створення живого діалогу, до залучення учасників до спортивно-оздоровчих заходів та поширення інформації, просимо усіх бажаючих приєднатись до загальнодоступної групи у мережі Facebook Активні парки Новокалинівської ТГ та в подальшому слідкувати за анонсами занять.



« повернутися

Вхід для адміністратора