A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Осінній бал у Новокалинівському НВК

Дата: 01.11.2017 17:34
Кількість переглядів: 16

Осінь – золота пора миру, злагоди, любові, пора незнаної краси! Осінній бал… Що може бути романтичнішим та захопливим?! Ось уже котрий рік поспіль Новокалинівський НВК відкриває свої двері для усіх учнів та вчителів, щоб разом поринути у незбутню казку осіннього балу.

Хвилююча мить. Звучить музика, загорається яскраве світло, починається урочисте відкриття свята «Осінній бал 2017».

Участь у святі взяли учні з різних класів (Губіна Аліна, Карп`юк  Анастасія, Нинич Вікторія, Михаць Вікторія, Пишняк Христина, Заріцька Ірина). Саме вони творили магію вечора: читали ліричні поезії, співали, танцювали, були проведені різноманітні конкурси. А все це оцінювали та підсумовували члени журі.

Здається, весь НВК поринув у магію танцю та святкових вогнів, коли кавалери зі своїми партнершами закружляли у вихорі вальсу. От тільки об’єктивне журі сумлінно працювало і весь час спостерігало за учасниками.

Поки тривало голосування та підрахунок голосів, для гостей балу звучала пісня Скрябіна «Мовчати» у виконанні Остапенко Радмили, під супровід гітари учениці Юрчак Людмили. Той захват та іскорки в очах свідчили про те, що наші учні – всебічно розвинена та надзвичайно активна молодь. Головна мить усього вечора – оголошення результатів голосування. Титулом Королеви «Осіннього балу - 2017» нагороджено Заріцьку Ірину ученицю 9-Б класу.

Після цього для гостей свята була проведена дискотека, під час якої всі отримали максимум задоволення та гарного настрою.


« повернутися

Вхід для адміністратора