A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Футбольний фестиваль "Золотий колос" відкрито!!!

Дата: 18.05.2021 17:52
Кількість переглядів: 13

18 травня 2021року  на базі Новокалинівського опорного закладу було  проведено І етап  відбіркових змагань,  у яких взяли участь команди усіх закладів  загальної середньої освіти Новокалинівської територіальної громади. На урочистому відкритті футбольного фестивалю   були присутні голова Асоціації футболу Самбірського району Руслан Хомин, заступник міського голови Новокалинівської міської ради Олег Домчак, спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ольга Олеярчик, Ірина Маланкевич та Ірина Кулаковська, вчителі фізичного виховання Святослав Канюк та Орест Янушевич. Директор Новокалинівського опорного закладу Оксана Бобак  разом із гостями вітали юних спортсменів та вчителів громади.

Переможцями та призерами стали м.Новий Калинів, смт.Дубляни та с.Містковичі у середній віковій групі. А у старшій віковій групі – с.Бабина, м.Новий Калинів та смт.Дубляни. Олег Домчак та Оксана Бобак вручили кубки та дипломи призерам.

Суддівстсо на змаганнях забезпечили Мирослава Гінка, Андрій Заяць, Олег Торчинович та Іван Винарович.

А вже 21 травня буде змагатись молодша вікова група.

Переможці змагань продовжать змагання у фінальній частині 27 травня у Добромилі. То ж бажаємо дійти до перемоги та з гордістю прославляти Новокалинівську територіальну громаду!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора