A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Вітаємо ЗСУ із Днем св.Миколая

Дата: 01.12.2023 15:46
Кількість переглядів: 49

6 грудня вся українська спільнота відзначає День Збройних сил України – свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої Батьківщини від підступного і жорстокого ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша Вітчизна зберігає свою незалежність.

А ще сьогодні святий, величний час – довгоочікуваний День Святого Миколая – день зустрічі з мріями та подарункам. Він здається таким неземним, бо ж великий Чудотворець Миколай приносить добро, світло та любов у кожен дім і є яскравим прикладом людської жертовності, милосердя й радості. З цієї нагоди учні усіх закладів освіти Новокалинівської територіальної громади взяли участь в акції «Смаколики для ЗСУ», зібравши солодощі, сформували подарунки захисникам України, виготовили листівки та написали листи подяки та підтримки для наших Героїв. Кожен заклад перетворився на фабрику Святого Миколая, де діти та дорослі із захопленням і любов’ю формували пакуночки для наших захисників. Учні подарували нашим воїнам у День Святого Миколая та День Збройних сил України справжнє свято в знак подяки за їх мужність, щоденні подвиги та справжнє чудо, завдяки якому кожен з нас може почувати себе у безпеці в рідній країні, бо можливість мати новий день та радіти йому дає нам кожен воїн ЗСУ, адже саме вони тримають небо над нами сьогодні.

З початком війни в Україні мрії як дорослих, так і дітей трансформувалися в одне єдине спільне на всіх бажання – здобути Перемогу. І цьогорічне відзначення Дня Святого Миколая разом із Днем Збройних Сил України ще більше підсилює віру української нації у перемогу добра над злом.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора