A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Креативна освіта для розвитку інноваційної особистості

Дата: 13.12.2023 17:51
Кількість переглядів: 48

  «Креативна освіта для розвитку інноваційної особистості» - тематика засідання професійної спільноти вчителів  української мови та літератури, зарубіжної літератури. Креативна освіта відповідає такій організації навчання, виховання і розвитку творчої активності, у якій як педагог, так і учень має сприятливі умови для самореалізації, прагне до отримання творчого продукту інтелектуальної діяльності і самостійного створення нового.

 Світлана Телефанко вчитель Новокалинівського ліцею поділилась досвідом використання навчально-методичними технологіями, які залучає учнів до теоретичних міркувань і практичних дій та спонукають їх ділитися своїми ідеями, підвищують їхню активність. Провела з педагогами низку вправ які здатні до творчого нестандартного мислення, вміння ефективно вирішувати складні проблеми: «Плутанина», «Обери зайве», «Співавторство», «Продовжи ряд».

  Любов Когут ознайомила з крашт-тестом як засобом стимуляції критичного мислення. Це методика групової взаємодії, що має на меті генерацію ідей на будь-яку тему та аргументоване обговорення їх сильних сторін та зон ризику. Тобто ми вигадуємо певну подію та враховуємо усі ризики, що з нею пов'язані.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора