A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Засідання професійної спільноти вчителів англійської мови

Дата: 29.11.2023 16:42
Кількість переглядів: 53

Під час уроків англійської мови можуть виникнути труднощі та проблеми у вивченні предмету. Проблеми вивчення англійської мови в школі можуть виникати з різних причин - це брак часу, ресурсів, практики та найпоширеніша проблема це- відсутність мотивації.

Деякі учні можуть не бачити користі або застосування вивчення англійської мови.

Для вирішення цієї проблеми працювала сьогодні професійна спільнота вчителів англійської мови закладів освіти Новокалинівської ТГ.

«Нетрадиційні форми уроку як один із способів підвищення ефективності навчання та інтересу до іноземної мови» продемонструвала вчитель англійської мови Містковицької гімназії ЮЛІЯ БОЙКО. Педагог зазначила, що одним із таких засобів є використання онлайн платформ.

Корисними та цікавими для учнів будуть такі онлайн ресурси, як Baamboozle, Learningapps, English teaching Zone, Agendaweb, Quizartwizard, Wordwall. Ці платформи допоможуть учням засвоїти знання як з лексики, так і з граматики. Так само удосконалять навички слухання та говоріння. Такі методи допоможуть наситити урок веселими іграми та, водночас, принесуть користь для учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора