A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Засідання професійної спільноти вчителів біології, хімії, основ здоров'я

Дата: 27.11.2023 16:52
Кількість переглядів: 54

Технології штучного інтелекту розвиваються настільки стрімко, що подеколи за ними складно встигнути, і поступово проникають у всі сфери нашого життя.

Чим же штучний інтелект може допомогти учителю в підготовці матеріалів до уроку? Це питання розглядалося на сьогоднішньому засіданні професійної спільноти учителів біології, хімії та основ здоров’я, тема якого «Сучасне візуальне оформлення дидактичних матеріалів за допомогою штучного інтелекту (ШІ)» підготувала голова спільноти, Галина Вайда вчитель біології Дублянської гімназії 

Учителі працювали з такими серверами: Supermeme.ai — це генератор мемів на основі ШІ, Skybox від Blockade Labs – генератор ландшафтних зображень у форматі панорами, Scribble Diffusion - інноваційна нейромережа, яка здатна генерувати унікальні малюнки на основі ваших ескізів, Ideogram, створювали презентації на Wepik. А також генерували власні цікаві ідеї з допомогою чату GPT.

Штучний інтелект (ШІ) в освіті відіграє все більш важливу роль і має великий потенціал для зміни способів навчання, підвищення ефективності освітнього процесу та індивідуалізації навчання для кожного учня.


« повернутися

Вхід для адміністратора