A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Урок безпеки

Дата: 02.04.2024 16:33
Кількість переглядів: 16

Про те, наскільки важливо виховувати в юних громадян почуття відповідальності за своє життя та життя інших людей, формувати у дітей пильність та спостережливість до предметів, що їх оточують, рятувальник разом із командою ДЮПР Новокалинівської ТГ із задоволенням розповідали ліцеїстам м.Новий Калинів.

Сьогодні, 2 квітня 2024 року, головний інспектор ВПР Самбірське районне Управління ГУ ДСНС України у Львівській області, Михайло Мураль разом із командою дружин юних пожежників-рятувальників «Гарячі серця» відвідали учнів 2-Б класу. Надзвичайник разом із помічниками розповіли дітям про основні причини виникнення пожеж, про небезпеку, яку несе у собі вогонь, пояснили, чому не можна бавитися, газом, побутовою хімією, а також, що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Кожна дитина отримала інформаційну пам’ятку про Вартові безпеки та Супер команда проти мін. Брошури з цікавими завданнями допоможуть дітям вивчити основні правила безпеки вдома, а також донести інформацію про вибухонебезпечні предмети й речовини, про їхню загрозу життю та здоров'ю. У комплекті з книжкою є стікери, які учень може використовувати, виконуючи завдання.

Учням дуже сподобався такий формат уроку, цікаві бесіди про різні ситуації у житті дітей, а також дружні обійми на завершення.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора