A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Засіданні професійної спільноти вчителі англійської мови

Дата: 28.02.2024 15:23
Кількість переглядів: 13

У сучасному освітньому середовищі мотивація учнів є вирішальною для ефективного навчання. Сучасні учні звикли до швидкого доступу до інформації та різноманітних стимулів. Тому стандартні підходи до викладання можуть здатися застарілими. Тут на допомогу приходять новітні стратегії мотивації, що базуються на передових технологіях та інноваційних методах, які можуть значно підвищити інтерес та залучення учнів у навчальний процес.

Сьогодні, 28 лютого, цю проблему обговорювали на засіданні професійної спільноти вчителі англійської мови. Тема засідання «Сучасні стратегї мотивації у вивченні іноземної мови».

Доповідь та майстер-клас підготувала вчителька Новокалинівського ліцею Н. І. Якимів. Серед таких мотиваційних факторів як цифровізація та гейміфікація навчання, індивідуалізоване навчання, а також зворотній звʼязок та підтримка, педагог наголосила на предметних конкурсах, які є мотиваційним фактором у навчанні й саморозвитку не тільки учнів, але й учителів. На майстер-класі вчителі створювали мудборд, який можна використати в навчальному процесі як для розкриття творчого потенціалу школярів, так і для узагальнення їхніх знань.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора