A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«МИ НЕ ЗГАНЬБИЛИ СЛАВУ НАШИХ ПРЕДКІВ, НОВИХ ГЕРОЇВ ДАЛИ НЕБЕСАМ»

Дата: 18.02.2022 17:26
Кількість переглядів: 18

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими і учнів закладів остіти Новокалинівської ТГ.

18 лютого 2022 року педагогом – організатором Гординянської СЗШ I-II ст., Ганною Белей був проведений реквіємний захід «Ми не зганьбили славу наших предків, нових героїв дали небесам» присвячений пам’яті героям Небесної Сотні. До заходу були залучені учні 5-9 класів, які пригадали події на Євромайдані, відчули глибину трагедії та болю, які впали невимовним тягарем на Україну, а також вшанували загиблих хвилиною мовчання. 

У Пинянському ЗЗСО І – ІІст. пройшов захід «Герої не вмирають». Учні 8 класу розповіли про страшні події 20 лютого 2014 року, коли загинуло найбільше активістів Майдану. Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську Незалежність – до Небесної Сотні. 

В Дублянському ЗЗСО було проведено патріотичний захід  «Ангели Пам’яті», де з глибокою шаною та повагою учні 8 класу вшанували пам’ять та героїзм українських захисників, розкрили суть подвигу Небесної Сотні. У 6 класі під керівництвом класного керівника Наталії Савчин пройшла година спілкування "Небесна сотня- Ангелів Майдану", заступником директора з виховної роботи Марією Совінською організовано виховний захід «Герої не вмирають».

У Містковицькому ЗЗСО , заступник директора У. Качор та педагог - організатор С. Попик провели лінійку – реквієм  "Молюсь за тебе, Україно!".

 



« повернутися

Вхід для адміністратора