A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Новорічно-різдвяний ярмарок відбувся у Новокалинівській ОТГ

Дата: 24.12.2019 21:34
Кількість переглядів: 26

  Весело та людяно було сьогодні у Новокалинівській ОТГ. 24 грудня 2019 року відбувся новорічно-різдвяний ярмарок в приміщенні Новокалинівської міської ради, який уже вкотре проводить відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради. Та невід'ємною частиною цього заходу є учні Новокалинівського ОЗ, Корналовицького НВК та Гординянської СЗШ І-ІІст., які вражали жителів громади своїми творчими доробками.

Міський голова Новокалинівської ОТГ Богдан Юзвяк мав честь відкрити ярмарку, щиро побажавши усім навколишнім радості та злагоди у новому 2020 році. Очільник міста подякував школярам та вчителям за активну участь у новорічно-різдвяному  ярмарку.  Продовжували вітати гостей свята учні Корналовицького НВК, які весело колядували та створювали святкову атмосферу, не дивлячись на те, що за вікном дощова та хмарна погода.  Слід зазначити, що діти власноруч виготовляли усі свої творчі  доробки разом зі своїми батьками або вчителями.

Усі бажаючі могли придбати різноманітні смаколики, новорічні іграшки та прикраси на ялинку, різдвяні віночки, ангелики, підсвічники тощо.

Побувавши на ярмарку, можна твердо зазначити, що наші діти – це не просте майбутнє, а яскраве, креативне та оригінальне.

yarmarok_novokalynivska_otg



« повернутися

Вхід для адміністратора