A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Бібліотечний урок у Бабинській СЗШ

Дата: 03.02.2021 21:57
Кількість переглядів: 20

Книга - єдина машина часу, створена людиною. Завдяки їй ми розсуваємо межі теперішнього, повертаємося в минуле та перелітаємо в майбутнє. 

У Бабинській СЗШ I-III ст. 03.02.2021 завідувачка бібліотеки Стефа Саврун  провела бібліотечний урок «Книжка - наш друг і порадник». Вона підготувала книжкову виставку «Книга світ відкриває», яка складалася з двох розділів: I розділ - «Читаємо разом. Читаємо вголос», II - «Книга для душі». 

Вже стало доброю традицією проводити в першу середу лютого читання вголос. 

Класна керівниця 6 класу, вчителька української мови та літератури, Кузбит Марія Володимирівна, заохотила учнів щорічно передплачувати газету для дітей і дорослих «Журавлик». Учні виразно вголос зачитували тексти різних жанрів із «Журавлика»: казки, вірші, співомовки Марійки Підгірянки, уривки поетичних творів про матір. 

Учні десятого класу зачитали висловлювання про книгу, про роль книги в житті людини та необхідність читання, адже книга - це друг. 

Завершилося літературне читання вікториною. 

Стефа Саврун розповіла дітям легенду про бібліотеку, про роль читання. Марія Кузбит наголосила на тому, що Всесвітній день читання присвячений силі грамотности та тієї радости, що виникає, коли ми розповідаємо вголос історії в сім’ї, класі й суспільстві. 

Читаймо разом! Читаймо вголос!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора