A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Моніторинг готовності закладів освіти громади до нового навчального року

Дата: 20.08.2020 22:43
Кількість переглядів: 19

20 серпня 2020 року відбувся моніторинг готовності закладів загальної середньої  та дошкільної освіти Новокалинівської ОТГ до організованого початку нового 2020/2021 навчального року. Особлива увага приділялася питанням облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи» та готовності роботи в умовах карантинних обмежень.

 Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Самбірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Ярослав Катинський зауважив:"Вхід у приміщення школи з початком навчального року  батькам учнів та стороннім особам суворо заборонено. У школі можуть перебувати лише учні, вчителі та персонал школи. При вході до школи руки слід обробляти антисептиком."

Усі освітні заклади продемонстрували належну готовність до нового 2020/2021 навчального року. Вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.

В цілому всі заклади загальної середньої та дошкільної освіти відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора