A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День вишиванки та свято обдарованої дитини

Дата: 17.05.2018 09:24
Кількість переглядів: 17

  17 травня 2018 року в Новокалинівській об’єднаній територіальній громаді, на подвір’ї Новокалинівського НВК зібралась вся велика освітянська родина з нагоди «День вишиванки» та свята обдарованої дитини.

Дрес-кодом дня була вишиванка. У дворі школи панував піднесений настрій, всі милувалися барвистими візерунками вишиванок та з нетерпінням чекали на нагородження учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь своїх шкіл, громади та стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань.

Із днем вишиванки усіх присутніх вітав міський голова Юзвяк Богдан Осипович, а також подбав про заохочення для здібних дітей та вручив юним талантам грошові винагороди. Побажав всім талановитим і працьовитим учням подальших успіхів та перемог! Начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк вручила учням грамоти відділу освіти, молоді та спорту за перемогу у районних олімпіадах, конкурсах та спортивних змаганнях.

Святковий настрій доповнили виступи учнів закладів освіти нашої громади, які дарували присутнім чудові пісні та вірші про вишиванку та Україну.

 

 

 
 
 
 

« повернутися

Вхід для адміністратора