A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

До нового начального року - готові!!!

Дата: 20.08.2019 12:31
Кількість переглядів: 11

  20 серпня 2019 року з метою перевірки готовності до нового 2019-2020 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період відбувся об'їзд закладів загальної середньої освіти Новокалинівської ОТГ комісією у складі: секретаря Новокалинівської міської ради Ярослави Каркач,  начальника відділу освіти, молоді та спорту Алли Ковталюк, спеціалістів управління Держпротспоживслужби Романа Мельника та Оксани Меєрзон, спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту Ірини Маланкевич та Ольги Олеярчик.

     Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально - технічної бази закладів освіти громади. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Також спеціалістами перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо-зимового опалювального періоду, наголошено на ефективному використанні енергоресурсів.

   Шкільна частина цілком готова до нового навчального року. Руками працівників школи, батьків та учнів зроблено все можливе, щоб дітям тут було добре і  затишно навчатись.

    «Наразі всі зусилля варто зосередити на створенні належних умов для навчання та виховання дітей, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно та затишно», - зауважила Алла Ковталюк. Відтак окреслила ті проблемні питання, які необхідно вирішити в кожному закладі до початку нового навчального року.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора