A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День безпечного інтернету у Корновицькому НВК

Дата: 10.02.2021 14:42
Кількість переглядів: 10

09 лютого 2021року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету.  Корналовицький НВК не став виключенням та долучився до проведення Дня безпечного Інтернету. В цей день  було проведено  ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.

Молодші школярі,переглянули відеоролики « Інтернет - користь чи прихована небезпека». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.
Учні 5 – 7 класів приймали участь в грі «Безпечна подорож до країни Інтернет». Після закінчення гри-подорожі учасники визначили негативний вплив мережі на підростаюче покоління, а також пригадали пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».
Для учнів 8 – 9 класів була проведена інформаційна бесіда «Корисним чи шкідливим є для нас Інтернет». Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.
Учні  визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.



« повернутися

Вхід для адміністратора