A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

З Днем захисника України!

Дата: 14.10.2022 14:54
Кількість переглядів: 49

Сьогодні Україна відзначає День захисників та захисниць України! Цей день об'єднав у собі вшанування Українського козацтва, створення Української повстанської армії та свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає державу, її воїнство, її народ від ворогів-загарбників.   
Ці знаменні свята тепер навіки нерозривно пов’язані між собою, оскільки символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію та вікову славу Українського війська.  
Від щирого серця вітаю гідних нащадків великих прадідів, в чиїх жилах тече гаряча козацька кров. Вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України! Ви наші герої – хоробрі, сильні, незламні. Ми безмірно вдячні вам за збережені життя і звільнені території. Особливо шлемо сердечні вітання вчителям та працівникам закладів освіти Новокалинівської ТГ, які в складний час стали на захист Батьківщини. 
Зичимо твердості духу, енергії, оптимізму, незламності, бути гідними пам’яті та слави нескорених українських героїв. Міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам!  
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора