A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень історії та правознавства

Дата: 26.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 11

У Новокалинівському опорному закладірозпочався Тиждень історії та правознавства.

Сьогоднішній день  присвячений трагічній події нашої історії.

Чорнобиль…Минуло 35 років. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини.

Під керівництвом вчителя історії  Василя Біласа  учениці 9-Б класу ( Буй Ярина, Марущак Ангеліна) підготували презентації  "Чорнобиль. Наслідки" та "Чорнобильська катастрофа".  Учні розповіли про те, як 35 років тому на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа, яка сколихнула всю планету.

Також відбулись виховні години, на яких учні ще раз перегорнули гіркі сторінки історії нашої країни. Діти вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя, рятуючи український народ від радіаційної небезпеки.

Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.



« повернутися

Вхід для адміністратора