A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Відкриття майданчика з тренажерним обладнанням у Гординянській СЗШ І-ІІ ст.

Дата: 13.10.2017 16:59
Кількість переглядів: 18

13 жовтня 2017 року в селі Гординя відбулося урочисте відкриття та освячення спортивного майданчика із тренажерним обладнанням, де усі охочі зможуть займатись фізичною культурою. Для села ця подія є досить знакова, адже стала справжнім спортивним святом, яке зібрало мешканців села, вчителів та учнів школи, власне біля якої і встановлені спортивні тренажери.

Щирі слова привітання прозвучали від обласного депутата Домчака О.І., начальника відділу освіти, молоді та спорту Ковталюк А.В., старости села Возняк Марії, які перерізали символічну стрічку та відкрили спортивну зону для відвідувачів. Настоятель церкви о. Олег провів священний обряд освячення спортивних об’єктів, а учнівська молодь представила святкову концертну програму.

Даний майданчик облаштували за кошти обласної цільової програми “Спортивний майданчик” та співфінансування з боку Новокалинівської міської ради. Даний майданчик включає 8 тренажерів на різні групи м’язів та може використовуватися в різні пори року. Директор Гординянської СЗШ І-ІІ ст. Совінський І.М. у своєму виступі подякував міському голові Юзвяку Б.О. та усім, хто долучився до встановлення майданчика.


« повернутися

Вхід для адміністратора