A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Вітання із Днем Збройних Сил України від учнів Пинянської гімназії

ЗСУ мають силу, коли в них надійний тил. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України, який вірить у них.  Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне мати бажання. Навіть учнівські малюнки, чай, солодощі надихають їх, дають наснагу далі воювати та захищати кожен клаптик нашої країни.  Звітуємо, коробки із солодощами та щирими вітаннями із професійним святом - Днем Збройних сил України від учнів Пинянська гімназія вже у Них.

16:32 07.12.2022

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

6 грудня, відзначається важливе державне свято – День Збройних сил України. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми почуваємось у безпеці. Маємо честь на наших теренах вітати військовослужбовців 12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка. Прийміть найщиріші слова привітань із Вашим днем.  Ви національна гордість, гаранти стабільності та безпеки України, демонструєте високу боєздатність, патріотизм та безмежну відданість українському народу. Ми щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у бойових подвигах, надійного тилу, спокою та оптимізму в душі.  З нагоди Вашого свята прийміть КОТИЛЬЙОН – це відзнака-обереги українських вояків (1916-1950-ті рр), які здатні захищати свого власника від будь якої небезпеки.  P. S. Дякуємо за надані обереги для військових, вчителю Містковицької гімназії  Тетяні Мусі та її донечці Ангеліні. Речі, які люди роблять своїми руками, з добрими намірами і щиросердя – приносять удачу, щастя, спокій і мир. СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

16:44 06.12.2022

Почуй лікаря

29 листопада у Містковицькій гімназії Новокалинівської ТГ відбулася зустріч в рамках ініціативи «Почуй лікаря». Учні мали нагоду прослухати лекцію-тренінг по наданню першої домедичної допомоги, почерпнути багато цікавої та корисної інформації про першу домедичну допомогу. А також опанували практичні навички з наданням першої невідкладної допомоги при кровотечах, розпізнавання людини без свідомості та проведення серцево-легеневої реанімації.

10:05 01.12.2022

Нарада керівників закладів освіти

25 листопада 2022 року відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Новокалинівської ТГ. На нараді обговорювались актуальні питання: - щодо обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів - формування звіту про чисельність військовозобов’язаних - щодо формування регіонального замовлення на підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти на 2023 р. - впровадження електронних журналів - Ялинки Перемоги - різне

11:25 25.11.2022

День української писемності та мови

9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови. І вже традиційно, з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури 9 листопада 2022 року, з 11-ї до 12-ї години Українським радіо проводиться XХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Авторка цьогорічного тексту - українська письменниця і режисерка, Ірина Цілик. Читатиме текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Ця подія дозволить відчути себе єдиною потужною спільнотою через приналежність до нашого головного духовного скарбу – рідної мови. Вчимо українську та шануємо її!

11:22 09.11.2022

104-та річниця Листопадового чину

104 роки тому на ратушевій вежі княжого Львова замайорів синьо-жовтий прапор і було проголошено Західноукраїнську Народну Республіку. Хоча новоутворена держава проіснувала усього 257 днів, але навічно вписана в золоту книгу історії становлення нашої країни та стала однією з найяскравіших її сторінок.

16:01 01.11.2022

ЦИФРОВІ ДЕВАЙСИ ДЛЯ ОСВІТИ

Сьогодні, 1 листопада 2022 року, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Алла Ковталюк отримала 8 хромбуків для освітян, для організації освітнього процесу в нашій громаді.

12:15 01.11.2022

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "СМІЛИВА ГРИВНЯ"

З 01 по 28  жовтня учнівські та педагогічні колективи Гординянської гімназії та Нвокалинівського ліцею взяли участь в благодійній акції «Смілива гривня», яку організовував Національний Банк України для того, щоб об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. Усі зібрані кошти відправлені на допомогу ЗСУ, в сумі;

12:34 31.10.2022

Вхід для адміністратора