A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня

18 жовтня 2022 року відбулося перше засідання атестаційної комісії відділу освіти Новокалинівської міської ради. В ході роботи Аллою Ковталюк, начальником відділу освіти, головою комісії висвітлено питання організації атестаційного процесу, разом із членами комісії обговорено вимоги Типового положення про атестацію педагогів, опрацьовано список педагогів, що підлягають атестації комісією відділу освіти.   За результатами засідання надано відповідні доручення та рекомендації.   

14:50 19.10.2022

"Наш край.Роль УПА."

З метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам'яті відзначено 80 років із часу створення Української повстанської армії - формації, яка відіграла важливу роль в утвердженні української національної ідеї, боротьби за незалежність України,збереженні та примноження військових та державотворчих традицій.

11:16 17.10.2022

"Урок звитяги "

В умовах російсько-української війни слово "звитяга" для нас має єдине значення - перемога в бою ціною героїчних подвигів. «Урок звитяги» присвячуємо захисникам свободи і незалежності, які завдяки своїй хоробрості, волі, стійкості, мужньому поступу, стали уособленням звитяги, патріотизму, нескореності. Їх боротьба викликає захоплення в усього світу, а ми ще й пишаємося ними, вважаємо за честь бути громадянами однієї з ними країни, зростаємо особистісно до їхнього ідеалу оборонця.

11:01 17.10.2022

З Днем захисника України!

Сьогодні Україна відзначає День захисників та захисниць України! Цей день об'єднав у собі вшанування Українського козацтва, створення Української повстанської армії та свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає державу, її воїнство, її народ від ворогів-загарбників.    Ці знаменні свята тепер навіки нерозривно пов’язані між собою, оскільки символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію та вікову славу Українського війська.   Від щирого серця вітаю гідних нащадків великих прадідів, в чиїх жилах тече гаряча козацька кров. Вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України! Ви наші герої – хоробрі, сильні, незламні. Ми безмірно вдячні вам за збережені життя і звільнені території. Особливо шлемо сердечні вітання вчителям та працівникам закладів освіти Новокалинівської ТГ, які в складний час стали на захист Батьківщини.  Зичимо твердості духу, енергії, оптимізму, незламності, бути гідними пам’яті та слави нескорених українських героїв. Міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам!   СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

14:54 14.10.2022

З днем дошкілля!

День вихователя і дошкільного працівника в Україні відзначають в останню неділю вересня. У 2022 році Всеукраїнський день дошкілля припадає на 25 вересня.

11:30 25.09.2022

Нагородження обдарованих дітей

21 вересня  2022 року відзначаємо міжнародний День миру. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролась за своє існування і в 2022  Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб ми та наші діти ніколи не знали війни.

13:47 21.09.2022

Олімпійський тиждень

12 вересня 2022 року в Новокалинівському ліцеї розпочався Олімпійський тиждень. Вчителі Мирослава Гінка та Ольга Мількович провели урочисте відкриття під девізом "Діти спортивні-патріоти України".

11:01 13.09.2022

ПРАКТИЧНЕ ТРЕНУВАННЯ ПІД ЧАС ОГОЛОШЕННЯ СИГНАЛУ "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"

12 вересня 2022 року фахівець групи організації реагування на надзвичайні ситуації 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області Глушко Роман Романович разом з учнями Гординянської гімназії провів практичне тренування щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, а також безпечної швидкої евакуації людей під час оголошення сигналу "Повітряна тривога". Також представник ДСНС пригадав дітям основні вимоги щодо правил пожежної безпеки, поводження при виявлені вибухонебезпечних предметів, заходів під час перебування на воді та кризі та безпечної поведінки у горах.

10:32 12.09.2022

Вхід для адміністратора