A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Обстеження найпростіших укриттів в ЗЗСО

8 липня 2022 року розпочалось комісійне обстеження найпростіших укриттів в закладах освіти Новокалинівської ТГ щодо створення безпечних умов перебування в закладах освіти дітей, учнів і працівників, з урахуванням збройної агресії російської федерації.

11:00 08.07.2022

Нарада щодо обстеження об'єктів укриття для закладів освіти

Відновлення навчально-виховного процесу у закладах освіти в умовах режиму воєнного стану не можливе без наявності у будівлі або поблизу неї сховищ чи укриттів, де учні та освітяни можуть заховатися у випадку небезпеки. Про це йшлося на нараді 24 червня 2022 року в сесійній залі Самбірської районної ради за участю працівників Самбірського управління ГУ ДСНС України у Львівській області.

16:17 24.06.2022

З міжнародним днем захисту дітей!

Щорічно 1 червня людство  відзначає Міжнародний день захисту дітей. Ця важлива подія закликає всіх дорослих до зусиль по забезпеченню дітям гідних умов життя, освіти й відпочинку, а також надійного захисту від насилля та експлуатації. Природно, коли дитину оточують любов’ю, увагою й піклуванням, і якщо в дорослому житті ми інколи мріємо повернутися у своє дитинство — значить, воно було щасливим і безтурботним, яким і має бути для кожної дитини на планеті. 

16:51 01.06.2022

Зі святом останнього дзвоника!

Шановні учні, дорогі випускники! Останній дзвоник підводить підсумки навчального 2021-2022 року. Рік надзвичайно складний, але який об’єднав нас, ми стали інші, кращі. Україні сьогодні, як ніколи, потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі, люди нової генерації та високодуховні громадяни. Нехай же чекають Вас попереду нові вершини та нові досягнення! У вирі життя не забувайте вчителів, які подарували Вам не лише знання, але і тепло сердець, частинку власної душі. Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості! З повагою начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради                                                                                  Алла Ковталюк

12:47 27.05.2022

Вхід для адміністратора