A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Таємниці святкування Різдва

"Святий вечір настає Зірочка моргає, До вечері кличе всіх У вікна заглядає..." 5 січня 2023 року, у дошкільному підрозділі Бабинської гімназії вихованці поринули у таємничість Святвечора. Дошкільнята дізнались про таємниці святкування Різдва, історію виникнення свята та народні традиції святкування. 

15:37 05.01.2023

Методичне засідання

Щодня життя підкидає нам чимало питань і проблем, які вимагають наших відповідей та ефективних рішень. Деякі з них прості, а деякі – не зовсім. Щоб обрати найкраще з рішень, слід увімкнути критичне мислення – це особливо результативний спосіб. Така тематика засідання вчителів історії, географії та мистецтва. Змістовні майстер-класи провели з історії - Людмила Струс та з географії - Світлана Більовська.

16:48 04.01.2023

Методичне засідання

Вчителі природничого циклу опрацьовували сучасні освітні практичні інструменти вчителя НУШ. Тетяна Якимишин провела майстер-клас «Знайомтесь –Лепбук», в результаті ми отримали два лепбуки з хімії та біології. Під керівництвом Галини Романів створили і третій з основ здоров'я.

16:08 04.01.2023

"Українська мрія"

Щиро вітаємо Мацечко Ангеліну, ученицю Новокалинівської мистецької школи з перемогою ГРАН-ПРІ у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Українська мрія". Номінація графіка. Бажаємо, щоб ти досягнула ще багато нагород у своєму житті! Віримо,  що мрія всіх українців обов'язково збудеться і Україна розквітне!

15:54 04.01.2023

Методичне засідання

Вчителі фізико-математичного циклу розглядали проблематичні питання, які сьогодні є дуже актуальні. Протягом останніх років освіта стикається з новими викликами які спонукають працювати на відстані.

14:39 03.01.2023

Методичне засідання

За мудрими словами Івана Франка: «Школа вчителем стоїть». Тому, ми не маємо права, навіть у нинішній ситуації «опускати руки». Вчителі – формують національну свідомість, патріотичних почуттів учнів засобами національно-патріотичного виховання.

09:30 03.01.2023

Flowers4school

Учні закладів освіти Новокалинівської ТГ (Новокалинівський ліцей, Дублянська,  Пинянська гімназії взяли участь у благодійному освітньому проекті #Flowers4school,  який спрямований на озеленення українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Головна місія проєкту - це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

16:02 29.12.2022

Підсумки 2022

У переддень новорічно-різдвяних свят освіта підводить підсумки 2022 року.

15:59 29.12.2022

Смаколики для ЗСУ

На передові рубежі до наших захисників попрямував Св.Миколай від учнів та вчителів Новокалинівського ліцею. Учні школи зробили окопні свічки та зібрали смаколиків, бо Св. Микола приходить до усіх - і малих і дорослих, і він має обов'язково прийти до мужніх і відважних - до наших найкращих військових. Дякуємо за захист!!!!

16:19 10.12.2022

Вхід для адміністратора