A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Виставка малюнків "Безпека на дорозі"

У рамках тижня безпеки дорожнього руху у Новокалинівському опорному закладі відбулась виставка малюнків «Безпека на дорозі». Гуртківці студії образотворчого мистецтва (керівник гуртка - Марія  Вахів) малювали малюнки, якими закликають однолітків дотримуватися правил дорожнього руху, не порушувати їх. Ми сподіваємося, що наші учні після перегляду виставки малюнків ще більше зрозуміють необхідність обов’язкового дотримання правил безпечної поведінки на вулицях та дорогах.

20:50 23.09.2020

Тиждень безпеки дорожнього руху

23 вересня  учні 5-их класів Новокалинівського опорного закладу під час практичного заняття " Безпека пішоходів - у руках самих пішоходів" повторили правила перетину проізної частини дороги по пішохідному переході, переконались якими засобами він обладнаний та здійснили перехід дороги, дотримуючись встановлених правил. Заняття провели вчитель основи здоров' я Галина Романів  та класні керівники 5-их класів Тетяна Совінська та Оксана Яцімірська.

20:42 23.09.2020

Інтегрований урок на природі

22 вересня учні 4 класу Гординянської СЗШ провели інтегрований урок з основи здоров’я, природознавства та фізичної культури (вчителі Емілія Фурдин та Ірина Маланкевич) на природі. Під час уроку обговорили здоровий спосіб життя, виховували навички правильного харчування та естетичне сприйняття навколишнього середовища.

16:25 22.09.2020

Віртуальна подорож третьокласників

   22 вересня 2020року на уроці інтегрованого курсу «Я досліджую світ» під час вивчення теми «Як спланувати подорож» третьокласники продовжили знайомство з Вінниччиною, а саме з продукцією Козятинського м’ясокомбінату. Учні, переглянувши відео, спробували себе в образі маленьких кулінарів-жевжиків і виготовили під керівництвом учителя Оксани Воробець  фаст-фуди. Школярі дійшли висновку, що цією їжею не варто захоплюватися.

14:17 22.09.2020

Ми за Мир

21 вересня Міжнародний День Миру, як день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього. Учні взяли участь в акції «Голуб миру», прикріпивши на карті України символічних голубів, які принесуть мир та спокій нашій Батьківщині, припинять кровопролиття та страждання тисячі українців. Діти сподіваються, що ці голуби повернуть додому батьків, синів, братів і спокій запанує в душах і серцях людей . У цей день відбулася виставка осінніх композицій «Хай мир панує на Землі» де учні разом із своїми наставниками показали свою творчість та креативність.

10:59 22.09.2020

Тиждень безпеки дорожнього руху

Сьогодні у Новокалинівському опорному закладі розпочався "Тиждень безпеки дорожнього руху". З учнями 9-их класів вчитель предмету "Основи здоров'я" Галина Романів провела бесіду "Пам'ятай та виконуй!" Бесіда була присвячена Правилам дорожнього руху, їх дотриманню та відповідальності, яка може настати при порушенні правил дорожнього руху, особливо, якщо це призвело до важких наслідків.

19:00 21.09.2020

День МИРУ

Міжнародний день миру відзначають у всьому світі з 1981 року за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства та вогню.

18:47 21.09.2020

Миру в Україні – бути!

21 вересня… Цей день в календарі особливий і дуже потрібний. Адже саме сьогодні в усьому світі відзначають Міжнародний день миру.

12:37 21.09.2020

Умілі першокласники

Продовжуємо творити красу... Сьогодні першокласники Новокалинівського опорного закладу виготовляли аплікацію зі шматочків кольорового паперу «Діти під парасолькою». Учні творчо і креативно працювали, розвивали дрібну моторику рук, уяву, закріплювали знайомі прийоми наклеювання, удосконалили навички роботи з ножицями, вчилися послідовно виконувати дії.

21:08 18.09.2020

Вхід для адміністратора