A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Привітання захисників України

 14 жовтня 2020 року  в чудовий осінній день вся наша країна буде святкувати відразу три свята: День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Діти дошкільної групи закладу дошкільної групи"Сонечко" привітали захисників України зі святом.

21:12 13.10.2020

Виховний захід "Слава козацька вічно жива"

Напередодні Дня Українського козацтва у дошкільній групі «Веселка» Гординянської СЗШ проведено виховний захід «Слава козацька вічно жива»  під керівництвом вихователів Марії Дубей  та Наталії Лівач. Це свято проведено з метою вшанування мужності та героїзму захисників українського народу. Під час заходу дошкільнята взяли участь у козацьких забавах та конкурсах: «Перевага руки»,«Лава-на-лаву» , «Повзунець» і «Збий кеглі». Маленькі козачата з честю зуміли пройти труднощі та перешкоди. В змаганнях перемогла дружба. На завершення заходу проведено флешмоб «Козацькому роду – нема переводу».

15:24 13.10.2020

Підсумкове заняття англійської мови на тему «Овочі»

   12 жовтня 2020 р. у дошкільній групі «Веселка» Гординянської СЗШ проведено підсумкове заняття англійської мови на тему «Овочі». Під час заняття діти разом з керівником гуртка Марією Ваврин  повторили лексичний матеріал даної теми, закріпили вивчений максичний матеріал  і характерних ознак найбільш поширених видів овочів та брали участь в дидактичних іграх: «Vegetables», «What’s missing» і «Please, show me…».

16:27 12.10.2020

Олімпійський тиждень в Гординянській СЗШ

В рамках Олімпійського тижня з 5 по 8 жовтня 2020 року учні 9 класу Гординянської СЗШ переглянули відеофільм «Відродження Олімпійських ігор сучасності». Дев’ятикласники дізналися про Олімпійські види спорту, які входять до програми Олімпійських ігор, довідалися про першу участь команди України на Олімпійських іграх у 1994 році. Крім того, серед учнів 5-7 класів відбувся турнір з шахів і шашок. Переможцями турніру стали учні 5 класу. Вчитель фізичної культури Михайло Хома  вручив дипломи переможцям.

15:54 08.10.2020

Що таке Батьківщина?

  Що таке Батьківщина? Україна, Вітчизна, рідний край, рідна домівка. Саме із такими поняттями ознайомилися учні 1 класу Корналовицького НВК  на уроках Я досліджую світ. Здобувачі освіти вчилися розрізняти поняття «Батьківщина» і «мала батьківщина». Діти дійшли висновку, що мала батьківщина – це рідний дім, наше село, де ми проводимо дитинство, виростаємо і навчаємося, це наші рідні і друзі, це те місце, куди ми будемо завжди повертатися. Україна – це наша велика Батьківщина, країна, у якій ми живемо. Також учні переглянули мультфільм «Державні символи України», працювали із лепбуком «Моя Батьківщина» і, як підсумок, виготовили «Паспорт України».

09:14 08.10.2020

Екскурсія до осіннього лісу

7 жовтня 2020 року учні 6 класу Корналовицького НВК під керівництвом вчителя основ здоров'я Галини Огар відвідали Корналовицький ліс .Школярі роздивлялися природу рідного краю, називали дерева, рослини,які їм зустрічалися .Вони згадали назви їстівних та отруйних грибів. Пригадали правила поведінки в лісі, техніку безпеки біля вогнища. Усі разом відпочивали, обідали на природі, грали в рухливі ігри, спілкувалися.Навчально - пізнавальна екскурсія відкрила багато цікавинок лісу для кожного з дітей, допомогла закріпити теоретичний матеріал на основі реальних об'єктів природи та емоційного інтелекту. Діти були у захваті. Ця мандрівка запам'ятається на довгий час.

09:06 08.10.2020

Подорожуємо планетами

На уроці природознавства учні 4-Б класу (вчитель Наталія Коник ) подорожували планетами Сонячної системи. З'ясовували подібності та відмінності планет, розкривали їх таємниці. Гідами подорожі були самі учні, адже підготували проєкти та розповіді про кожну із планет Сонячної системи.

14:55 07.10.2020

Всесвітній день тварин

Учні 6 класу Корналовицького НВК під керівництвом класного керівника Галини Огар  долучились до проведення Всеукраїнського уроку доброти "Гуманне та відповідальне  ставлення до тварин", присвяченого Всесвітньому дню тварин. Учні переглянули відеоролик про самотніх тварин.Під час дискусії обговорили важливі питання відповідального ставлення та піклування про них.

12:30 05.10.2020

Навчальний проєкт « Планети Сонячної системи»

   2 жовтня 2020 року на уроці природознавства учні 4 класу разом з учителем Емілією Фурдин  здійснили віртуальну подорож в місце, яке залишається загадкою для багатьох дослідників – космос. На уроці учні опрацювали різні джерела інформації, намалювали малюнки та зібрали цікавий матеріал про планети; поділилися своїми знаннями і враженнями один з одним. Подорож закінчилась розгадуванням загадок про небесні тіла.

15:53 02.10.2020

Вхід для адміністратора