A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Виховна година до Міжнародного дня толерантості

16 листопада 2020 року вчитель початкових класів Емілія Фурдин  з учнями 4 класу та класним керівником 7 класу Марією Ваврин  провели виховні години, присвячені  Міжнародному дню толерантності: «Толерантність починається з мене» і «Толерантність - умова співіснування у суспільстві».

14:07 16.11.2020

Тиждень української писемності і мови

Мова – це одне з багатьох чудес світу. Вона є тим цінним надбанням нашого буття, тією скарбницею важливих знань, що визначає нашу ментальність. Наша мова втілює в собі український характер, нашу пам’ять, історію та душевну міць, наші звичаї і традиції, розум і багатющий досвід поколінь, ніжну красу і силу людської душі.

10:53 16.11.2020

Відкритий урок «Добро починається із тебе»

    13 листопада 2020 року вчитель початкових класів Емілія Фурдин  з учнями 4 класу Гординянської СЗШ І-ІІст. провела  відкритий урок « Добро починається із тебе»,приурочений  Всесвітньому дню  доброти.

14:24 13.11.2020

Дбаємо про наш край!

Сьогодні у Новокалинівському опорному закладі відбулася надзвичайна подія! Батьки учнів, працівники та самі учні долучилися до акції #МоєДерево#ОзелененняУкраїни

14:16 13.11.2020

Імпровізований театр

Цього тижня класна кімната 1 класу  Корналовицького НВК перетворилася на імпровізований театр, де діти не просто ознайомилися з театром як видом мистецтва, а мали змогу доторкнутися до цього мистецтва, влаштувати  виставу, відчути себе працівниками театру, на власному досвіді переконатися, як це цікаво і відповідально.

11:39 13.11.2020

Участь учнів Новокалинівського опорного закладу у роботі XІIІ Всеукраїнської учнівської науково-практичної конференції

Учениці 10-А класу Новокалинівського опорного закладу  Анастасія Маринкевич та Анастасія Дрозд взяти участь у роботі XІIІ Всеукраїнської учнівської науково-практичної конференції на тему: “ЕКОЛОГО-ВАЛЕОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА – ВИБІР XXI СТОЛІТТЯ”, яка відбудеться 10-11 листопада 2020 року у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. Івана Франка. Пленарне та секційні засідання відбуватимуться в режимі онлайн при використанні програми «Zoom». У рамках конференції нашими ученицями була презентована робота на тему: «COVID – 19 та антивірусний імунітет». Науковий керівник - вчитель основ здоров'я Романів Галина Ярославівна.

08:54 13.11.2020

Турнір знавців української мови

Учитель української мови та літератури  Марія Крошна  Новокалинівського опорного закладу провела турнір знавців української мови.  Команди змагалися між собою у 5 раундах. Боротьба між командами виявилася запальною. Запитання були різноманітні, розраховані на кмітливість, креативність, почуття гумору й, зрештою, на удачу команд.  Атмосфера заходу була надзвичайно теплою та дружньою. А перемогла, звісно, дружба! Турнір учням дуже сподобалася, адже вони змогли поглибити свої знання з української мови.

08:40 13.11.2020

Методичне засідання вчителів початкових класів

12 листопада 2020 року відбулося дистанційне методичне засідання вчителів початкових класів Новокалинівської ОТГ. Вчителі обговорювали методичні рекомендації щодо дистанційного навчання в початковій школі.  Креативно провели майстер – класи  вчителі  Наталія Коник  Новокалинівського опорного закладу на тему «Корисні копалини та їх види»  та Світлана Янушевич , вчитель Корналовицького НВК на тему  «Елементи впровадження дистанційного навчання у початкових класах. Склад числа 8». Вчимося працювати по-новому!  

17:28 12.11.2020

Знаю права і знаю світ

Вчителем історії  Людмилою Струс  було проведено урок "Знаю права і знаю світ",  присвячений 75-річчю з дня заснування ООН. Учні ознайомилися із поняттям сталого розвитку, глобальними цілями розвитку та їхню  важливість, з поняттям прав людини та прав дитини; значенням оргнізації ООН та ЮНІСЕФ, з Конвенцією ООН про права дитини.

16:49 12.11.2020

Вхід для адміністратора