A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Акція «16 днів проти насилля»

  25 листопада у Корналовицькому НВК стартувала щорічна акція «16 днів проти насилля».  У перший день акції  з учнями 9 класу було проведено  заняття з елементами тренінгу " Що таке насильство?Як себе захистити?" на якому учні висловлювали своє ставлення до негативного явища та бачення шляхів його подолання. А також було організовано перегляд з подальшим обговоренням фільму “ Станція призначення життя ".

14:19 25.11.2020

Гідність-це ми!

20 листопада Корналовицький НВК разом з усією Україною відзначив День Гідності та Свободи. Відзначення цієї дати розпочалося запалюваннями свічок біля стенду Героям Небесної Сотні членами учнівського самоврядування. Класні керівники 1-9 класів провели єдину виховну годину "Навіки слава Україні,Героям слава на віки!" Педагогом-організатором Іриною Моряк проведено літературну композицію та флешмоб" Єдина Україна". Проводячи заходи педагоги намагалися докласти свою часточку до збереження миру і єдності в нашій Батьківщині.Усі ми сподіваємося, що найзаповітніше бажання українців сьогодні - жити під мирним небом України здійсниться обов'язково.

11:28 23.11.2020

Всесвітній день дитини

В рамках відзначення Всесвітнього дня дітей та річниці Конвенції ООН про права дитини у Корналовицькому НВК вчителем правознавства Людмилою Струс було проведено годину спілкування "20 листопада-Всесвітній день дитини". Учні ознайомилися з основними положеннями Конвенції та переглянули цікавий тематичний мультфільм.

11:22 23.11.2020

День Гідності і Свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності і Свободи. Цей день – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Напередодні свята у Гординянській СЗШ I-II ст. відбулося вшанування цих подій, під керівництвом педагога-організатора Ганни  Белей. Метою заходу було утвердження серед учнів ідеалів, свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян. До глибини душі проникливою була інсценізація "Зустріч матері із загиблим сином", вірші та розповіді на основі реальних подій про Революцію Гідності. Хвилиною мовчання учні вшанували героїв Майдану та Небесної Сотні, разом заспівали Гімн України. З історичною довідкою до учнів звернувся вчитель історії України Тарас Білинський. На завершення свята усі учасники заходу взяли участь у флешмобі «Що таке гідність?»

11:16 23.11.2020

А ми долоньками обіймемо Україну...

 У групі "Казка" Корналовицького НВК було проведено заняття до Всесвітнього Дня Гідності та Свободи на тему: "А ми долоньками обіймемо Україну..." Вихователі: Наталія Грось та Марія Турок.

17:12 20.11.2020

Ми на показі моди

Тема цього тижня зацікавить абсолютно всіх малят — це тема «МОДА», адже кожний прагне вдягатися гарно. Тож ми  обговорювали з дітьми, як варто обирати одяг, на що  звертати увагу, коли це робимо, а також здійснювали мандрівку в минуле, щоб дізнатися, як зміни в суспільстві впливають на одяг. Протягом тижня учні 1 класу  Корналовицького НВК  також з’ясовували з малятами, що про нас розповідає одяг, чи може бути одяг одночасно зручним, теплим і модним. Діти пробували змоделювати сучасний одяг для лялечки, ведмежаток, Попелюшки. Також пильніше, ніж зазвичай, придивлялися до одягу людей на вулиці та з’ясовували, у чому відмінність моди для дорослих, підлітків і малят. Чудовим підсумком тижня  стало дефіле в сучасному зручному одязі, який личить маленьким школярам.

17:05 20.11.2020

Тиждень "Моди"

Тема цього тижня зацікавила абсолютно всіх малят-першокласників — кожний прагне вдягатися гарно.

09:09 19.11.2020

Міжнародний день толерантності

З нагоди свята на виховній годині учні 5-их класів Новокалинівського опорного закладу виготовляли квітку толерантності, брали участь у міні квесті «Знайди посмішку», вивчали правила толерантної поведінки на уроках, розбирали різні ситуації під назвою «Я - толерантний!» В доступній, цікавій, інтерактивній формі дітям були представлені такі важливі поняття, як милосердя, співчуття, повага, терпіння.

10:53 18.11.2020

Вхід для адміністратора