A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

"ЗУНР- наша слава і гордість"

З метою вшанування пам'яті героїв, загиблих за незалежність і соборність України, військової доблесті захисників рідної землі, визнання історичного значення подій, пов'язаних із визвольною боротьбою початку XX ст. та утвердження української державності у Корналовицькому НВК під керівництвом педагога-організатора Галини Огар  проведено з учнями 5-6 класів флешмоб "ЗУНР- символ свободи народу!" Вчителем історії Людмилою  Струс  продемонстровано учням 7-9 класів презентацію "ЗУНР-провісниця держави Україна".

17:12 02.11.2020

Осінній ярмарок

 29 жовтня 2020 року  у групі  "Калинка" Корналовицького НВК під керівництвом вихователя  Марії  Турок  та музичного керівника Галини Гриб  відбувся осінній ярмарок. Вихованці групи  танцювали, співали, брали участь у конкурсах та веселих змаганнях. На ярмарку  побувала чарівна гостя-Осінь. На нашому ярмарку одні продавали, інші купували. На святі панувала весела атмосфера.

16:02 29.10.2020

Казкотерапія

28 жовтня 2020 року  діти групи " Казка" Корналовицького НВК разом з практичним психологом занурилися в уявний світ казкотерапії, активно діяли в ньому, робили спроби творчо його перетворити. Вони сприймали все, що відбувається в казці як реальність. Через казку  отримали знання про світ, про взаємовідносини між людьми, про проблеми та перешкоди, які виникають у житті. Вчилися долати бар’єри,  вірити в силу добра, любові та справедливості.

09:30 29.10.2020

Здоровим бути круто!

Учні 7 та 9 класу Корналовицького НВК разом з класними керівниками Іриною Турлай та Галиною Гриб вирушили до лісу. Активно провели  час на природі: дихали свіжим повітрям, милувались рідними краєвидами, грали в м'яча, ділились різноманітними історіями з життя. Це був дуже цікавий день, який учні запам'ятають надовго. 

19:33 27.10.2020

Прогулянка осіннім лісом

Любов до рідного краю починається з дитинства. Вона - у дзюрчанні струмочка,  у шелесті осіннього листу, в задумливій пісні гірських смерек. Як можна не захоплюватися красою природи, коли вона так і манить до себе! Цікава екскурсія була в учнів 5 класу  Корналовицького НВК з класним керівником Наталією  Веретенніковою. Метою прогулянки було спостерігати за змінами в довкіллі та виховувати естетичні почуття. Усі разом відпочивали, обідали на природі, грали в рухливі ігри та спілкувалися.

19:27 27.10.2020

Завітала Осінь до малят

  Сьогодні до малят  Корналовицького НВК  групи "Казка" тихесенько, постукавши у віконечко, завітала чарівна ОСІНЬ. Гостя прийшла не сама, а з руденькою білочкою, яка заблукала у дрімучому лісі і хотіла, щоб малята допомогли їй збудувати хатинку для ночівлі. В нагороду звірятко почастувало малят смачними горішками. За добре серце дітвори Осінь обіцяла здійснити казкові мрії дітей , які вони, написавши на корабликах, опускали на озерце. Разом водили хороводи і отримали в подарунок від Осені сонечко, щоб воно ще довго зігрівало їхні рум'яні щічки. Свято провели вихователь Наталія Грось  та музичний керівник  Галина Гриб.

09:34 27.10.2020

Навчальна евакуація

  26 жовтня 2020 року в Гординянській СЗШ І-ІІ ст.  проведено практично-тренувальне заняття з евакуації учнів під час виникнення надзвичайних ситуацій. Під час заняття учасники освітнього процесу продемонстрували свої злагоджені дії.

16:26 26.10.2020

День Здоров'я у дошкільній групі "Калинка"

Сьогодні у дошкільній групі "Калинка" у Корналовицькому НВК було проведено День Здоров'я. Під керівництвом вихователя Оксани Юзьвяк  було проведено майстер клас приготування української страви - борщ. Діти дізналися, які інгредієнти потрібно для приготування цієї смачної страви та самі спробували його приготувати. Було весело та пізнавально.

22:53 23.10.2020

Олімпійський тиждень у Корналовицькому НВК

Традиційно, на початку навчального року в Корналовицькому НВК було проведено "Олімпійський тиждень", у рамках якого організовано чимало цікавих заходів, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом. Відбулися змагання з футболу між учнями 7-9 класів та веселі старти між учнями 5-6 класів. Показали свою силу і міцність старшокласники в силових змаганнях. Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашій школі працюють і вчаться  сильні, спритні і сміливі люди.

22:44 23.10.2020

Вхід для адміністратора