A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День Гідності і Свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності і Свободи. Цей день – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Напередодні свята у Гординянській СЗШ I-II ст. відбулося вшанування цих подій, під керівництвом педагога-організатора Ганни  Белей. Метою заходу було утвердження серед учнів ідеалів, свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян. До глибини душі проникливою була інсценізація "Зустріч матері із загиблим сином", вірші та розповіді на основі реальних подій про Революцію Гідності. Хвилиною мовчання учні вшанували героїв Майдану та Небесної Сотні, разом заспівали Гімн України. З історичною довідкою до учнів звернувся вчитель історії України Тарас Білинський. На завершення свята усі учасники заходу взяли участь у флешмобі «Що таке гідність?»

11:16 23.11.2020

А ми долоньками обіймемо Україну...

 У групі "Казка" Корналовицького НВК було проведено заняття до Всесвітнього Дня Гідності та Свободи на тему: "А ми долоньками обіймемо Україну..." Вихователі: Наталія Грось та Марія Турок.

17:12 20.11.2020

Ми на показі моди

Тема цього тижня зацікавить абсолютно всіх малят — це тема «МОДА», адже кожний прагне вдягатися гарно. Тож ми  обговорювали з дітьми, як варто обирати одяг, на що  звертати увагу, коли це робимо, а також здійснювали мандрівку в минуле, щоб дізнатися, як зміни в суспільстві впливають на одяг. Протягом тижня учні 1 класу  Корналовицького НВК  також з’ясовували з малятами, що про нас розповідає одяг, чи може бути одяг одночасно зручним, теплим і модним. Діти пробували змоделювати сучасний одяг для лялечки, ведмежаток, Попелюшки. Також пильніше, ніж зазвичай, придивлялися до одягу людей на вулиці та з’ясовували, у чому відмінність моди для дорослих, підлітків і малят. Чудовим підсумком тижня  стало дефіле в сучасному зручному одязі, який личить маленьким школярам.

17:05 20.11.2020

Тиждень "Моди"

Тема цього тижня зацікавила абсолютно всіх малят-першокласників — кожний прагне вдягатися гарно.

09:09 19.11.2020

Міжнародний день толерантності

З нагоди свята на виховній годині учні 5-их класів Новокалинівського опорного закладу виготовляли квітку толерантності, брали участь у міні квесті «Знайди посмішку», вивчали правила толерантної поведінки на уроках, розбирали різні ситуації під назвою «Я - толерантний!» В доступній, цікавій, інтерактивній формі дітям були представлені такі важливі поняття, як милосердя, співчуття, повага, терпіння.

10:53 18.11.2020

Методичне засідання вчителів художньо-естетичного циклу

Тривають методичні засідання педагогів Новокалинівської ОТГ. 17 листопада 2020 року відбулося  методичне засідання вчителів художньо-естетичного циклу Новокалинівської ОТГ  на сервісі Google Meet. «Змішане навчання як напрям сучасної системи освіти» стало темою методичного об'єднання. Креативні майстер-класи провели вчителі Марія Вахів (Новокалинівський ОЗ) та Наталя Беца ( Корналовицький НВК) на теми «Краса осіннього лісу» та «Створення декоративного панно».  Обговорили також педагоги проблеми, які виникають при взаємодії учнів та вчителів та обмінювалися власним досвідом.

16:35 17.11.2020

Цікавинки на уроці математики

Цікаво було спостерігати за відео уроком математики у вчителя початкових класів Світлани Янушевич Корналовицького НВК. Педагог готує першокласників до дистанційного навчання.

12:18 17.11.2020

Методичне засідання вчителів природньо-математичного циклу

16 листопада 2020 року відбулося методичне засідання вчителів природньо-математичного циклу онлайн. Вчитель біології Тетяна Якимишин підготувала доповідь "Елементи дистанційного навчання у сучасній школі", а Наталія Єрменчук, вчитель Інформатики підготувала тренінг (практичне заняття з педагогами) на тему: «Робота з платформою Google Classroom. Засідання було змічтовне та повчальне.

16:46 16.11.2020

Міжнародний День толерантності

Саме 16 листопада у Міжнародний День толерантності є чудова нагода допомогти  дітям  зрозуміти  інших та розвинути людяність.

16:19 16.11.2020

Вхід для адміністратора