A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання вчителів української мови та літератури і зарубіжної літератури

  11 листопада 2020 року відбулося методичне об'єднання вчителів української мови та літератури і зарубіжної літератури на тему «Оргіанізація  дистанційної освітньої діяльності учнів із вивчення української мови та літератури і зарубіжної літератури в закладах освіти в закладах освіти під час карантину» . Вчителі обговорили підходи до дистанційного навчання, а також вчилися працювати в Google Classroom. Вчитель української  мови та літератури Марія Яворська провела майстер-клас «Дистанційне навчання: сучасний формат  освіти». Також вчителі  мали можливість оглянути  та обговорити новинки методичної літератури.

16:31 11.11.2020

Тиждень музичного мистецтва в Гординянській СЗШ

Музика є мовою серця, найніжніших почуттів, світу емоцій людини. Музика стимулює учнів до творчої діяльності, сприяє формуванню пізнавальних та емоційно-мотиваційних функцій, розвитку творчого мислення, здібностей, комунікативності, а також позитивних якостей характеру. 

14:27 11.11.2020

Флешмоб  "Ми любимо рідну мову"

День української писемності та мови  відзначили і учні Корналовицького НВК. Учні писали радіодиктант, взяли участь у флешмобі  "Ми любимо рідну мову" та у віршованому флешмобі поезії М.Рильського.

09:33 10.11.2020

День української писемності та мови

9 листопада відзначаємо День української писемності та мови. Традиційно у цей день у  школі учні  пишуть Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, цьогоріч ювілейний.

09:26 10.11.2020

Зі святом!

З нагоди Дня української мови та писемності у дошкільній групі Калинка  (вихователь Оксана Юзьвяк ) було проведено заняття « Наша рідна мова» . Незважаючи  на осінній похмурий день, у садочку панувала тепла і радісна атмосфера. Зі святом! 

09:17 10.11.2020

Тренінгове заняття

Інтернет сьогодні – це доступ не тільки до великої кількості корисної інформації, але й загроза «залежності» від онлайн-розваг і соціальних мереж. З метою поглиблення та розширення знань з основ безпечної роботи в Інтернеті практичним психологом  Іриною Турлай  та учнями 6 класу було проведено тренінгове заняття «Не ведусь: я знаю, як спілкуватись в Інтернеті». Під час заняття учні переглядали відеоролик "Обережно, небезпечний Інтернет, виконували вправи « Мої онлайн друзі», «Знайди правильне рішення», «Щит безпеки»,вправу " Тест Білборду" , а також визначили свій рівень Інтернет залежності.

09:13 10.11.2020

Відзначення Дня української писемності та мови в дошкільній групі

Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі-на нашій славній Україні.Розмовляємо рідною українською мовою.А мова у нас-багата, мелодійна,щира,як і душа українського народу. Її зміцнення та розвиток-почесна місія від наймолодшого до найстаршого громадянина України. Дошкільнята групи "Веселка" Гординянської СЗШ долучилися до відзначення Дня української писемності та мови.На завешення заходу проведено флешмоб "Любіть,шануйте і плекайте рідну мову".

14:46 09.11.2020

"Вогонь - друг, вогонь - ворог"

Протягом тижня у Новокалинівському опорному закладі  проводились виховні години "Вогонь - друг, вогонь - ворог", "Пожежна безпека: знай та виконуй правила". Під час проведення заходів було обговорено причини виникнення пожеж, учні згадали основні правила пожежної безпеки та засвоїли порядок дій у випадку виникнення пожежі, як себе поводити під час екстремальних ситуацій удома.

11:08 09.11.2020

Вхід для адміністратора