A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

ПРОБНЕ ТЕСТУВАННЯ: ЗМІНЕНО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ

З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня 2020 року, тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня 2020 року. Звертаємо увагу учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що вони мають повторно видрукувати запрошення-перепустки.  До 14 березня буде  повідомлено про дати визначення результатів.

15:09 12.03.2020

Ми діти українського народу

Вихователь молодшої групи ЗДО "Сонечко" Іванна Ткачук провела розвагу "Ми  діти  українського роду" разом зі своїми веселими вихованцями. В ігровій формі діточки продовжили вивчати  національні та народні символи  України. Розвивали рухову активність  за допомогою народних ігор та фізичних вправ. Весело танцювали та співали українські пісні. Мета заняття полягала у  виховуванні  у дітей  патріотичності та любові до рідного краю.

22:08 11.03.2020

Відзначення Шевченківських днів у дошкільних групах.

В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь всій могутній талант він присвятив служінню народові. Щовесни на початку березня в нашому навчальному закладі вшановують пам’ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. З метою шанування української мови та виховання у дітей любові до рідного слова, відзначення Шевченківських днів в дошкільних групах було проведено ряд заходів. З дошкільнятами проведено тематичні заняття: "Тарас Шевченко - казки картинної галереї", "Шевченка пам’ятаємо – його вірші читаємо" (вихователь - Оксана Кузенко), виховний захід "Т. Г. Шевченко навіки в наших серцях" (вихователь - Любов Славич).

14:32 11.03.2020

Садок вишневий коло хати

Живе Кобзар у пам’яті народу,  Живуть його слова, і мрії, і думки.  Хоч зазнавав великі перешкоди,  Та спадщина його сягла в віки…

14:11 11.03.2020

Шевченко – це Україна. Україна – це Шевченко!

Шевченківські урочистості – Дні пам’яті Великого Кобзаря – крокують українською землею, крокують світом, де живе незгасна людська пам’ять про Великого сина України. З нагоди відзначення 206-річниці з Дня народження Тараса Шевченка у школі під керівництвом педагога-організатора  Галини Огар, вчителів української мови та літератури Мирослави Мадараш, Марії Турок  відбулося свято «Вінок слави Кобзареві». Глибокого емоційного  забарвлення заходу надало чудове виконання пісень Тараса Шевченка працівниками культури Новокалинівської ОТГ Світланою Писар, Володимиром Вачиничом,  Ганною Гнатишак. Магія Шевченкового слова полонила присутніх, бо часові не підвладне те, що зберігає народна пам’ять.

14:03 11.03.2020

А ми продовжуєм навчатися

Діти ясельноі групи ”Лисенятко” разом із своїм вихователем Галиною Білик  провели заняття на тему “Український народний одяг”.

21:30 10.03.2020

Розвиваєм мовлення

На заняття "Розвиток мовлення" до вихованців молодшої групи ЗДО "Сонечко" завітала у гості лялька Катруся. Разом з цією веселою гостею діточки вчилися описувати малюнки із зоюраженням меьлів та посуду, а також види їх призначення. Малюки ще й виконували завдання  гри  " Що для чого?"

18:36 10.03.2020

"Поклін тобі, Тарасе"

Сьогодні в середній групі "Зайченятко", що в ЗДО "Сонечко" відбувся тематичний ранок на тему "Поклін тобі, Тарасе", який  провели вихователі: Марія Процик  та Вікторія Кульчицька. Благословенна та година

15:07 10.03.2020

Вхід для адміністратора