A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День безпечного Інтернету у Корналовицькому НВК

   11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Долучилися до цього дня   і  учні Корналовицького НВК . Зокрема, для найменших  учнів запропонували перегляд фільму  «Безпека в Інтернеті». Для учнів  5-9 класів було проведено  урок-тренінг   «Психологічна безпека дітей в Інтернетпросторі ». Сподіваємось, що діти, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі  Інтернет, зможуть  уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний значить озброєний.

09:13 13.02.2020

День безпечного Інтернету

  11 лютого 2020 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ступенів вчитель інформатики Тарас Войтович провів годину спілкування з учнями до Дня безпечного Інтернету «Разом до найкращого Інтернету».  День безпечного Інтернету відзначають щороку другого дня, другого тижня, другого місяця. Мільйони учнів в цей день об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі в мережі Інтернет. Метою організації дійства є створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

14:23 11.02.2020

Засідання вчителів іноземної мови

Що собою являє STEM-освіта, якими принципами керується ця методика і які несе переваги — про це розповіли і продемонстрували учасники методичного засідання вчителі іноземних мов Новокалинівської ОТГ. Було цікаво і винахідливо.

09:38 07.02.2020

Методичні засідання розпочато.

  "Українська народна педагогіка (етнопедагогіка) у сучасному виховному процесі." 04 лютого 2020 року відбулося засідання класних керівників Новокалинівської ОТГ,  яке було цікавим та креативним. Виховання підростаючих поколінь відповідає потребам етнокультурного відродження та розвитку як українського народу, передбачає надання їм широких можливостей для пізнання своєї історії, традицій, звичаїв, мови, культури, формування почуття національної гідності. Тому наші педагоги повинні багато працювати над собою, щоб виховувати молоде покоління з любов'ю до своєї країни в шані до традицій і цінностей народу.

14:45 05.02.2020

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

  З метою відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь 03 лютого в Новокалинівському опорному закладі відбулися заходи на захист водно-болотних угідь. Мета: привернення уваги населення до проблем охорони водно-болотних угідь, формування у підростаючого покоління уявлення про унікальної цінності розвиток дбайливого та відповідального ставлення до природи свого краю. Вчителем Іриною Проць проведено пізнавальну гру «Хто тут живе» та інформаційну хвилинку «Флора та фауна водно-болотних угідь». Учні ознайомились з «Конвенцією про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення, головним чином як середовище існування водоплавних птахів», Діти переглянули відеоролики про водно-болотні угіддя, з наступним обговоренням та виготовили лебедя у техніці орігамі.

16:39 03.02.2020

Флора і фауна боліт. Охорона боліт України.

  Щорічно 2 лютого на Землі відзначається Всесвітній день охорони водно-болотних угідь (World Wetlands Day). Сьогодні в Корналовицькому НВК вчителем географії Йосипом Гавриляком і вчителькою біології Ярославою Гарасим проведено круглий стіл серед учнів 7-9 класів з питань характеристики боліт, як екосистем. Учні ознайомилися з типами боліт, географією боліт світу та України. Обговорили значення боліт для формування клімату, природного очищення води та регулятора підземних вод. Розмаїтий рослинний і тваринний світ, що притаманний болотам, використовувався як джерело ягід і торфу для опалення і приготування їжі. Значення боліт величезне і тому вони, як середовище життя рідкісних видів тварин і рослин, потребують бережливого ставлення і охорони.

16:12 03.02.2020

Всесвітній день водно-болотних угідь

  З метою відзначення 02 лютого Всесвітнього дня водно-болотних угідь, згідно плану роботи школи 03 лютого класними керівниками 1, 3,5 класів (Оксаною Зельман, Наталією  Наконечною, Галиною Огар) проведено пізнавальну гру «Хто мешкає в болотах» та  екологічну годину «Водно-болотні угіддя для майбутнього».  Класні керівники ознайомили дітей з різними типами водно-болотних угідь та їх мешканцями. Заходи були проведено з метою розширення кругозору школярів, виховання підростаючого покоління з усвідомленням вразливості природних екосистем та необхідності їх охорони.

16:08 03.02.2020

Всесвітній день водно-болотних угідь

До Всесвітнього дня водно-болотних угідь з метою активізації природоохоронної роботи, зацікавлення живими об’єктами природи, формування у дітей культури поводження з природою вчителем початкових класів Тетяною Унятицькою  було проведено інформаційну хвилинку «Флора та фауна водно-болотних угідь»  під час якої  вчителька розповіла багато цікавих фактів про болота України, взаємозалежність між водою та водно-болотними угіддями та пізнавальну гру «Хто мешкає в болотах?». Також учні початкових класів малювали малюнки на тему «Рослини і тварини водно-болотних угідь», де мали можливість проявити творчі здібності та застосувати набуті знання.

16:04 03.02.2020

Нагородження учасників Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Смішний Колосок - 2019»

  03 лютого 2020 року на загальношкільній лінійці відбулося нагородження учасників Міжнародного інтерактивного природничого конкурсу «Смішний Колосок - 2019», у якому взяли участь учні 3- 11 класів Новокалинівського опорного закладу. Завдяки захоплюючим завданням, учні  продемонстрували високого рівня свої знання, здібності та навички з природничих дисциплін. Вітаємо переможців – призерів.

15:38 03.02.2020

ЗНО 2020 РЕЄСТРАЦІЯ РОЗПЛОЧАЛАСЯ

Сьогодні, 3 лютого  розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. В Україні очікують понад 346 тисяч учасників тестування, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти: це і випускники шкіл, і учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти.  У тестуваннях зможуть також взяти участь випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років.  Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО проводиться з 11 навчальних предметів. На запит учасників завдання сертифікаційних робіт з шістьох навчальних предметів перекладатимуться кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

14:38 03.02.2020

Вхід для адміністратора