A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Еко-проект "Кампанія “Корок життя”

Учні Новокалинівського опорного закладу взяли участь у еко-проектІ "Кампанія “Корок життя” у місті Новий Калинів. Учасники учнівського парламенту школи усі зібрані корки сьогодні помістили у контейнер. Це спільний проект Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, Львівського міського благодійного фонду "Сестри Даліли" та ГО "Асоціація рідкісних захворювань України – Легенева Гіпертензія". "Корок життя" - загальноміська безстрокова благодійна акція зі збору пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків тощо. Зібрані корки передаються на підприємство із переробки вторинної сировини, а кошти виручені від їх здачі перераховуються відповідним підприємством на рахунок ЛМБФ "Сестри Даліли". Таким чином, дані кошти повністю спрямовуються на купівлю життєво необхідних ліків та медичного обладнання хворим на легеневу гіпертензію.

17:19 23.01.2020

Акція "Розгорнемо прапор України"

  22 січня 2020 року з метою поглиблення знань учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну у Новокалинівському опорному закладі було проведено акцію "Розгорнемо прапор України"

17:12 22.01.2020

Книжкова виставка "22 січня - день Соборності України".

  22 січня вся Україна відзначає день Соборності України. Лише за умови державотворчих процесів в Україні цей день набув своєї чинності. Сьогодні у бібліотеці Новокалинівського опорного закладу була представлена книжкова виставка та інформаційна хвилинка "22 січня - день Соборності України".

16:25 22.01.2020

Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг

  22 січня до Дня Соборності України з учнями 5-9 класів проведено цікаву вікторину з метою патріотичного виховання здобувачів освіти та  розвитку їхньої історичної обізнаності. Учасники цього інтелектуального змагання знаходили правильні відповіді на 50 запитань трьох рівнів складності. За правильні відповіді учні отримували солодощі. Перемогу здобув учень 8 класу Ростислав Іваніцький.

16:04 22.01.2020

Збігає термін реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання!!!

   Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляє, що 24 січня 2020 року збігає термін реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Нагадуємо, що участь у пробному тестуванні - це можливість попрацювати в атмосфері, максимально наближеній до основної сесії ЗНО 2020, здобути досвід роботи з тестовими зошитами і бланками відповідей, впоратись із завданнями вчасно та  оцінити рівень своєї підготовки.

15:56 22.01.2020

День Соборності у Гординянській СЗШ І-ІІст.

  Державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично. Під час свята діти разом з вчителем історії Тарасом Білинським. згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.Шкільним бібліотекарем Іриною Янківською оформлено книжкову виставку «Соборність України - соборність нашої свідомості». Учні створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

15:31 22.01.2020

245 років Амперу

20 січня 2020 року учні 8-9 класів Гординянської СЗШ І-ІІ ст. відзначили пам’ятну дату – 245 років з дня народження відомого французького фізика та математика Андре-Марі Ампера. Математика, механіка і фізика зобов’язані Амперу важливими дослідженнями. На честь цього вченого одиниця сили електричного струму названа «ампером», а вимірювальні прилади — «амперметрами». Знайомство школярів з цією видатною постаттю організував вчитель фізики та математики Тарас Войтович.

15:23 22.01.2020

Вітання переможців та призерів ІІ етапу учнівських олімпіад

  ВІТАЄМО переможців та призерів ІІ етапу учнівських олімпіад із здобутим ІІ місцем серед закладів загальної середньої освіти Самбірського району за кількістю призових місць. Сьогодні на загальношкільній лінійці директор Оксана Бобак зачитала наказ "Про підсумки проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2019-2020н.р.", у якому зазначено, що Новокалинівський опорний заклад є одним із лідерів району за кількістю переможців та призерів. Також Оксана Богданівна оголосила подяку вчителям за проведену роботу з обдарованими учнями.

08:58 21.01.2020

Відкрите заняття для дітей середньої групи "Сонечко"

  У дошкільній групі Новокалинівського опорного закладу було проведене відкрите заняття для дітей середньої групи "Сонечко" на тему "Чому зайчик засумував". Заняття підготували і провели вихователь Наталя Бучковська. Метою заняття було формування у дітей поняття про пори року, та явище для різних пір року. Розширити знання про властивості води та стани води. Виховувати любов до природи, уміння піклуватися про навколишній світ. У ході заняття вихователь застосувала різноманітні форми і методи роботи.

11:42 17.01.2020

Вхід для адміністратора