A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень правознавства

   У Новокалинівському ОЗ з 2 по 6 грудня проходив Всеукраїнський тиждень права. В рамках якого відбулись такі заходи: конкурс на кращий малюнок на тему «Права дитини в малюнках», «Турнір правознавців», Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини, Конкурс стінгазет, плакатів: «Ти – людина, маєш право на . . .», «Права людини» тощо.

16:19 11.12.2019

Відкритий урок з основ здоров'я "Сім'я. Родинні стосунки"

  У 3-Б класі відбувся відкритий урок з основ здоров'я "Сім'я. Родинні стосунки". Мирослава Гінка використала інноваційні методи роботи. Учні розширили своє уявлення про сім'ю як чинник здоров'я, про те, що сім'ї бувають різними, що члени родини дбають один про одного у різний спосіб. Діти працювали у групах, формували вміння дбати одне про одного, виконувати свої обов'язки в родині.

16:13 11.12.2019

Грак – птах року 2019

 Учні Гординянської СЗШ І-ІІ ст. приєдналися до акції «Грак (Corvus frugilegus) – птах року 2019."Активною учасницею в цій акції виявилася учениця 8-го класу  Анастасія Моряк, яка ознайомила учнів про особливості птахів цього виду. За участі вчителя біології Тимців Т.Г. учні переглянули відеоролики:«Граки-прибиральники»,«Охорона пернатих друзів».

11:50 09.12.2019

«Героїв стежина від батька до сина»

  06 грудня 2019 року  разом з усією країною учні Гординянської СЗШ І – ІІ ст. відзначали свято – День Збройних Сил України «Героїв стежина від батька до сина» під керівництвом педагога-організатора Ніни Кос. Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. На святі учні вітали хлопчиків – майбутніх захисників Вітчизни, вчителів-чоловіків, своїх татусів, найкращих з українців, які стали на захист свободи й незалежності своєї країни. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тисячі відважних воїнів, які віддали свої життя за волю, суверенність та неподільність нашої держави. Цікавими конкурсами, влучними гуморесками та веселими сценками піднімали настрій усім присутнім. З дитячих вуст линули до глядачів пісні про неньку-Україну, про добро, яке має бути сильніше зла, про щасливе майбутнє Вітчизни. Наприкінці свята було проведено флешмоб, яким учні хотіли показати, що наша сила – у єдності, що наша держава у руках молоді, яка обов’язково зробить свою країну сильною, здоровою та щасливою.

11:46 09.12.2019

Урок-тренінг "Країна теплоти"

  05 грудня 2019 року  у  Гординянській СЗШ І-ІІ ст.. вчителем фізики Вірою Петречко проведено відкритий урок-тренінг «Країна Теплоти». Учні змагалися у знаннях з теми, здійснили подорож по країні «Теплоти» та брали участь у конкурсі «Фізика навколо нас». На завершення уроку учениця 8-го класу Анастасія Моряку формі презентації  розповіла учням цікаві факти про теплоту. Епіграф до уроку «Людина боїться тільки того, чого не знає; знання перемагають усі страхи». В.Бєлінський. Урок сприяв розвитку самостійності мислення, умінню працювати індивідуально та у групах, спонукав до творчості.

12:30 06.12.2019

Методичне засідання вчителів фізичної культури

Національно-патріотичне виховання на уроках фізичної культури та Захисту Вітчизни. Цю проблему опрацьовували учителі методичного об'єднання фізичної культури Новокалинівської ОТГ.

09:36 06.12.2019

"Ти знаєш, що таке СНІД?"

  У Європі наша держава лишається лідером за масштабами поширення ВІЛ-інфекції. Утім, позитивні новини є – у 2018 році, вперше з 2012-го, було зафіксовано зниження темпів епідемії (на 0,52 відсотка). Тож головна мета – зберегти та розвинути цю тенденцію шляхом поширення знань про ВІЛ. Саме тому у шкільній бібліотеці є представлена книжкова виставка "Ти знаєш, що таке СНІД?", з якої можна дізнатись, як уберегтись від СНІД . Також у школі відбулись соціальні акції «Червона стрічка» - символ підтримки інфікованих, та акція «Гаряче серце» - вшанування пам’яті людей, що померли від цієї хвороби.

11:46 04.12.2019

Урок доброти

 Наш навчальний заклад долучивчися до проведення «Всеукраїнського уроку доброти». За кожні 10 зарахованих уроків школа безкоштовно отримала 1 настільну освітньо-пізнавальну гру «Happy paw» від БФ "Щаслива лапа" та ТМ «Purina». Сьогодні, 03 грудня 2019 учні початкових класів вже мали змогу пограти. Діти у цікавій формі ознайомились з особливостями догляду за собаками та можливими наслідками неправильної поведінки з чотирилапими.

11:57 03.12.2019

Засідання методичної ради

  02 грудня відбулося засідання методичної ради. Заступник директора з НВР Ольга  Студент ознайомила педагогів із підсумками вивчення стану викладання фізики. Учитель фізики  Тетяна Калинич  розказала про впровадження інноваційних технологій у формуванні компетентного учня на уроках фізики у 7-9 класах. Учителі-предметники обмінялися досвідом про роботу з обдарованими дітьми: про участь дітей у конкурсах та олімпіадах з навчальних предметів.

16:38 02.12.2019

Вивчення системи роботи педагогів, які атестуються у 2020 році.

02 грудня голова атестаційної комісії Галина Ковальчук  відвідувала уроки вчителя математики Тетяни Калинич  з алгебри на тему: «Розв’язування вправ» та урок учителя початкових класів Тетяни Унятицької  у 2 класі з української мови. Фрагмент уроку  на тему: «Оформлення діалогу на письмі. Розігрування діалогу».

16:29 02.12.2019

Вхід для адміністратора