A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День дошкілля

 27 вересня Україна святкувала День Дошкілля. Це свято дитинства й визнання його,як щасливої пори.Недарма кажуть,що дитинство-це ранок життя,а ранок має бути щасливим.З нагоди свята у групі" Веселка" при Гординянській СЗШ було проведено урочистий захід"Місце де живуть дитячі усмішки",де багато сказано теплих слів вдячності на адресу працівників садка.Про  садок не забули і колишні вихованці,які прийшли із привітальним словом.Цей день надовго запам'ятається як дорослим так і діточкам.

16:06 30.09.2019

Бережіть ліс від пожежі

У Новокалинівському опорному закладі проведено роз'яснювальну роботу з учнями щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки в лісових масивах, заборони самовільного випалювання рослинності та її залишків. Масинець І.М. із учнями 10-б класу підготували плакати "Безпечне довкілля", "Навколишнє середовище". А вихованці Студії образотворчого мистецтва (керівник Вахів М. І.) намалювали колективну роботу "Ліс- наше багатство. Бережіть ліс від пожежі. Класний керівник Когут Л. М. у 6-б класі провела виховну годину "Правила пожежної безпеки в лісі" 

16:03 30.09.2019

Краще попередити, ніж долати наслідки…

 27 вересня 2019 року до учнів школи завітала інспектор з ЮП СППП Самбірського ВП  капрал поліції Пукаляк О. А. Під час зустрічі Ольга Андріанівна ознайомила учнів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, закликала школярів вести здоровий спосіб життя, пояснила, як поводити себе при небезпечних обставинах. З учнями проведена бесіда «Протидія булінгу в дитячому середовищі». Учні усвідомили, які види відповідальності несуть діти і їхні батьки за скоєні правопорушення.

16:05 28.09.2019

Дмитру Павличку - 90.

З нагоди ювілею Дмитра Павличка 27.09.2019р у Гординянській школі Фурдин Емілією Осипівною проведено відкриту виховну годину з учнями початкових класів.

16:01 27.09.2019

Вшанування Дня пам'яті захисників України

  Патріотизм – одне з найглибших людських почуттів, закріплених віками і тисячоліттями, що поєднує в собі любов до своєї Вітчизни, рідної землі, шанобливе ставлення до свого народу, своїх батьків, бажання їх збереження та готовність до їхнього захисту.

15:59 27.09.2019

День Європейських мов

  26 вересня 2019року у Гординянській СЗШ проведено урок-квест « European Languages» за участю учнів 7-9 класів вчителем англійської мови  Мороз Л.Я. до Дня Європейських мов. Також вчителем англійської мови  Ваврин М.В.  проведено вікторину «Найкращий експерт у європейських мовах» та флешмоб «Європейські країни та їхні символи»  за участю учнів 5-6 класів . 

15:57 26.09.2019

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

У Новокалинівському опорному закладі відзначали День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Було проведено ряд інформаційно-виховних заходів, приурочених пам'яті захисників України, а саме: - виховна година "Захисники України"( Білас В. С.) - перегляд документального фільму «Мужність українських Кіборгів» (Сокальський В. Б.) - покладання квітів до пам'ятників захисникам України (Романів Г. Я.) Уклін усім загиблим. Героям слава, мир - живим. ???????

15:54 21.09.2019

Ми - за мирне небо!

 20 вересня 2019 року з нагоди Міжнародного дня миру учні Корналовицької  НВК  взяли активну участь у конкурсі малюнків на асфальті «Ми – за мир!»  Із захопленням діти малювали квітучу планету, бо слово «Мир» надзвичайно актуальне у сьогоденні.

15:49 21.09.2019

Стоп булінгу!!!

В рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу вчителем основ здоров’я Тимців Т.Г. проведено годину спілкування «Разом проти булінгу» з учнями  7-9 класів Гординянської СЗШ І-ІІ ст. .  Учні ознайомилися з поняттям булінгу, його формами та проявами. Переглянули відеоролики про наслідки булінгу в учнівському середовищі, навчилися розпізнавати агресора і допомагати дітям, які не можуть захистити себе.

15:47 20.09.2019

155-річний ювілей Михайла Коцюбинського

 17 вересня 2019 року  Україна відзначала 155-річний ювілей Михайла Коцюбинського,одного з найвидатніших українських письменників кінця ХІХ – початку ХХ століття. Швидкоплинний час усе віддаляє нас від нього, стирає прикметні риси та неповторні деталі портрета цього талановитого митця, у творчому світі якого панує сонце. Недарма його називають Великим Сонцепоклонником 17 вересня 2019р. його сонце щедро сіяло свої промені у Гординянській СЗШ. З нагоди ювілейної  дати вчитель Чулик М.С. у творчій співпраці з учнями 8 класу у формі усного журналу, перегорнувши сторінки життя та творчості,  віддали шану видатному українському  письменникові, громадському діячеві, етнографові і просто хорошій людині М.Коцюбинському. Не лише за його палку любов до сонця, але й за невмирущу віру у перемогу добра над злом, темряви над світлом, що стали основними мотивами творчості митця.

15:45 19.09.2019

Вхід для адміністратора