A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання вчителів біології, хімії, основ здоров’я та художньо-естетичного циклу

 Екологічний Hand Made від вчителів методичних об'єднань хімії, біології, основ здоров'я та художньо-естетичного циклу. Екологічне виховання школярів крізь призму уроків хімії... Абсайклінг - дарує друге життя.

16:46 01.11.2019

Методичне засідання вчителів іноземних мов Новоклинівської ОТГ

30 жовтня 2019р. відбулося методичне засідання вчителів іноземної мови Новокалинівської ОТГ. Тема методичного засідання «Модернізація навчально-виховного процесу шляхом впровадження сучасних інноваційних технологій» Вчитель англійської мови Новокалинівського ОЗ Галина Ковалишин виступила з презентацією на тему «Використання ІКТ на уроках англійської мови у початковій школі як чинник організації інноваційного освітнього середовища». Засідання продовжилося креативними майстер-класами , які підготували вчителі Корналовицького НВК – Ілона Хома «Використання ІКТ на уроках англійської мови у початковій школі: Parts of the Body» та Ірина Кулаковська «Використання QR-кодів на уроках іноземної мови.

16:38 30.10.2019

Методичне засідання вчителів початкових класів Новокалинівської ОТГ

 29 жовтня 2019 відбулося методичне засідання вчителів початкових класів, тема якого була «Інтеграція у навчанні молодших школярів». Інтегровані уроки від теорії до практики з доповіддю виступила голова методичного об’єднання Коник Н.І. Майстер-класи «Інтеграція на сучасному уроці Я досліджую світ» провела Зельман О.М. вчитель початкових класів Корналовицького НВК та «Інтеграція у навчанні молодших школярів на уроках математики» повела Тиличка В.Й. вчитель Новокалинівського опорного закладу.

16:31 30.10.2019

Засідання вчителів української мови та літератури

«Розвиток креативної особистості шляхом застосування  сучасних  освітніх технологій в організації навчально-виховного процесу»- тема, над якою працювали  вчителі  української мови та літератури та зарубіжної літератури на  черговому  методичному засіданні. Розглянули  використання нових технологій на  уроках: «Кроссенс –асоціативна головоломка нового  покоління» та QR-код як  засіб  формування  когнітивної компетентності учнів у сучасній школі». А також педагоги опрацювали новий правопис та його основні зміни.

16:28 24.10.2019

Регіональний форум "Позашкільна освіта та культурно-освітній простір в громаді"

  17-18 жовтня 2019 р. у смт. Солонне Дніпропетровської області проходить ІІІ-й регіональний форум «Позашкільна освіта та культурно-освітній простір в громаді», у якому бере участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської ОТГ Алла Ковталюк.

16:25 17.10.2019

Почесні грамоти Львівської обласної ради

 З нагоди Дня працівників освіти, за ініціативи міського голови Богдана Юзвяка та та сприяння депутата обласної ради Олега Домчака Львівська обласна рада нагородила освітян Новокалинівської ОТГ за сумлінну працю , високий професіоналізм, творчий підхід і результативність у роботі з учнівською молоддю. Грамоти мали честь отримати вихователь Новокалинівського ОЗ Марія Процик, вчитель інформатики Наталія Єрменчук, вихователь Корналовицького НВК Оксана Юзьвяк, вчитель хімії та біології Корналовицького НВК Ярослава Гарасим, вчитель початкових класів Тетяна Унятицька, директор Гординянської СЗШ Іван Совінський та вчитель- ветеран Степанія Гординська.

16:20 09.10.2019

Вхід для адміністратора