A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Екскурсія до м. Львова

24 березня учні Корналовицького НВК відвідали визначні місця м. Львова та Львівський Державний цирк з виставою “Країна Амазонок”. Діти задоволені та з позитивними емоціями повернулися додому.

12:58 25.03.2019

Конкурс «Кенгуру»

  Кожного року  у школах проходить  конкурс-гра «Кенгуру». Це завдяки  вчителям математики, організаторам,  котрі заохочують дітей до  пізнання  цариці наук. І у школах Новокалинівської  ОТГ  21.03.2019 р. теж відбулось проведення  Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру 2019».  Учасниками  стали  учні  шкіл громади. Цього року  охочих  перевірити свої знання  з математики  було 94 учні.

12:53 22.03.2019

Тиждень історії в Новокалинівському опорному закладі

 В Новокалинівському опорному закладі відбувся тиждень історії, присвячений 80-й річниці проголошення Карпатської України – доленосній події в житті всього українського народу. Адже навіть короткотривале існування цієї держави стало символом національних прагнень українців. 

12:51 22.03.2019

Кобзареве слово лунало в дошкільній групі "Веселка" Гординянської СЗШ І-ІІ ст.

 У перші березневі дні ми згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. Скільки років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі. З метою виховання любові до рідної мови, України, пройшов ранок у дошкільній групі "Веселка". Діти декламували вірші, співали пісеньки, ставили сценки.

12:49 11.03.2019

Флешмоб "Шевченкове слово в дитячих устах"

 З нагоди 205-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. педагогом-організатором Кос Н.М. було проведено флешмоб «Шевченкове слово в дитячих устах». Молодші школярі голосно прочитали вірш «Садок вишневий коло хати…». Читаючи поезію, діти переносились думками у світ давнини. У їхніх устах ця поезія звучала особливо зворушливо.

12:45 10.03.2019

АКЦІЯ “ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ”

 З метою охорони ранньовесняних первоцвітів, занесенених до Червоної Книги України, підсніжника білосніжного, білоцвіта весняного, шафрана Гейфеля, рябчика шахматного, обласний департамент екології та природних ресурсів звернувся з проханням провести роз’яснювальну роботу серед учнівської молоді для попередження збирання цих рослин для виготовлення букетів.

12:44 06.03.2019

Протидія булінгу

  Проблема насильства серед учнівської молоді в школі існувала завжди, але сьогодні вона надзвичайно загострилася. Останніми роками визнано поширення такого явища, як шкільний булінг. Це соціальна проблема всього світу. Діти починають цькувати слабших для того, аби затвердити свій авторитет, розважитися або отримати якусь вигоду. Інші ж свідки цих дійств стоять осторонь та спостерігають, не вчиняючи ніяких дій задля допомоги жертві або навіть підбурюють кривдника до фізичної розправи.

12:40 06.03.2019

«Переваги життя без наркотиків»

 До Міжнародного дня боротьби з наркоманією та наркобізнесом у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. вчителем біології Тимців Т.Г. з учнями 5-9 класів проведено годину корисних порад «Переваги життя без наркотиків». Під час бесіди, учні обговорили, яких заходів для боротьби з наркотиками треба вживати на державному та особистісному рівнях; дізналися, які методи використовують наркоділки для залучення нових споживачів; навчилися рішуче відмовлятися від пропозиції вжити наркотик.

12:38 06.03.2019

Вхід для адміністратора